Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukex
Wyświetlenie odpowiedzi
Bojkot Koreba i Ediego
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedziJa przelałem na forum swoje refleksje. Co Ty tam sobie pijesz to Twoja sprawa i czemu mi się z tego tłumaczysz to ja nie wiem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukex Wyświetlenie odpowiedzi(...).Długo myślałem że jednak jest miejsce w sieci gdzie promuję sie prawdziwe browary a nie fabryki, wszystko popsułeś Art.
Już sam nie wiem co o tym mam wszystkim myśleć Beck's?Last edited by abernacka; 2011-08-31, 13:20.
Comment
-
-
ART, do działu z samokrytyką. Ale już"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Beznadzieja, już tak blisko byliśmy stworzenia prawdziwego ugrupowania wyznawców (ktoś mówił o sekcie?), a Ty wszystko popsułeś ART. Trzeba będzie stąd uciekać do jakiegoś nowego, prawomyślnego forum...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPozwoliłem sobie zerknąć na twój profil a w szczególności "ulubione piwa".
Już sam nie wiem co o tym mam wszystkim myśleć Beck's?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukex Wyświetlenie odpowiedzi(...)Na Twoje życzenie skasowane.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNa moje życzenie? Pij co chcesz, nic mi do tego.
Comment
-
-
Zgadza się wypomniałem ale tylko dla tego, że z jednej strony dystansujesz sie od wielkoprzemysłowych browarów a z drugiej zaś strony... Nie wydaje ci się to śmieszne?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziBeznadzieja, już tak blisko byliśmy stworzenia prawdziwego ugrupowania wyznawców (ktoś mówił o sekcie?), a Ty wszystko popsułeś ART. Trzeba będzie stąd uciekać do jakiegoś nowego, prawomyślnego forum...
ps.Smacznej Tatry
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziZgadza się wypomniałem ale tylko dla tego, że z jednej strony dystansujesz sie od wielkoprzemysłowych browarów a z drugiej zaś strony... Nie wydaje ci się to śmieszne?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukex Wyświetlenie odpowiedziNie próboj podważac tego co pisze-po raz DRUGI-to było parę lat temu co myslalem Beck's smakuje ok -to pije PU też itd. Warto jednak wiedziec co się pije i skąd to pochodzi-kto jest wlascicielem itd, czy to browar czy fabryka itd.
Pisz dalej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukex Wyświetlenie odpowiedzito było parę lat temu co myslalem Beck's smakuje ok"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukex Wyświetlenie odpowiedzi[...] Art chyba już nie wiesz co masz mi odpisac bo wiesz ze twoje forum upadło w oczach ludzi takich jak ja.Długo myślałem że jednak jest miejsce w sieci gdzie promuję sie prawdziwe browary a nie fabryki, wszystko popsułeś Art.
Żeby jeszcze bardziej zamącić tym "ludziom nowym" powiem, że uważam Pilsnera Urquela za najlepsze powszechnie dostępne piwo w Polsce. Mało tego, uważam nawet, że nie ma on w ogóle odpowiednika w polskim browarnictwie (Kormoran Chmielony nie dosięga mu do pięt, jedynie Zawiercie Jasne próbuje się zbliżyć). I co, mam teraz się powiesić? Czy wystarczy jak wybiorę się na leczenie do szpitala psychiatrycznego?
A tak swoją drogą czas wydzielić dyskusję albo przenieść ją do tematu o PU
Comment
-
Comment