Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Wyświetlenie odpowiedzi
Fotorelacja - wizyta w browarze Grybów - komentarze
Collapse
X
-
www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
-
-
Fajna relacja.
Ten zbiornik wzieta przez Art-a za prekursora CIP to chyba stara kadź osadowa.
Troche dziwne dno co prawda...
W obecnych czasach chyba słuzy za zbiornik gorącej wody.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof Wyświetlenie odpowiedziFajna relacja.
Ten zbiornik wzieta przez Art-a za prekursora CIP to chyba stara kadź osadowa.
Troche dziwne dno co prawda...
W obecnych czasach chyba słuzy za zbiornik gorącej wody.Last edited by ART; 2011-09-22, 20:30.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi... Świetna fotka z panelem sterowania, tylko ten telefon tam nie pasuje, powinien być taki z tarczą w kolorze szarym i drugi czerwony.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Das ich kwasiżur polonische schwine, verfluchten idioten! Nie lękajcie się, teraz pójdziecie pod prysznitzbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziDas ich kwasiżur polonische schwine, verfluchten idioten! Nie lękajcie się, teraz pójdziecie pod prysznitz
Czas najwyższy iść w politykę, ignorancja, impertynencja i indolencja już mnie do tego predyscynująbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Po takiej ciekawej fotorelacji aż żałuję, że się jednak do browaru nie wybrałem. Byłem w tym roku niedaleko, ale nie chciało mi się jechać 40 km. Z drugiej strony nie wiem czy bym coś zobaczył będąc sam?
Tak czy inaczej browar trzeba uratować! Może Pijcie piwa z Grybowa? Czy dalej jest w rękach czeskich?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziMoże Pijcie piwa z Grybowa?
Szkoda, że taki piękny browar, mimo wszystko nadal jest jeszcze zaniedbany i robi tak marne piwo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus Wyświetlenie odpowiedziTo nie takie proste, bo one nie bardzo sie do tego nadają.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus Wyświetlenie odpowiedziTo nie takie proste, bo one nie bardzo sie do tego nadają.
Szkoda, że taki piękny browar, mimo wszystko nadal jest jeszcze zaniedbany i robi tak marne piwo.
Niestety faktem jest, że marki poniżej 6 % trącają zbyt duża wodnistością. Plus jeszcze w tym, że grybowskie piwa są produkowane na dobrej wodzie.Last edited by kosher; 2011-09-23, 10:11.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziAż tak źle to chyba nie jest. Mocne grybowskie piwa (np. Góralskie Krzepkie) wypadają bardzo przyzwoicie na tle konkurencji. Nie zalatują spirytem, są dosyć treściwe.
Niestety faktem jest, że marki poniżej 6 % trącają zbyt duża wodnistością. Plus jeszcze w tym, że grybowskie piwa są produkowane na dobrej wodzie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziCzas najwyższy iść w politykę, ignorancja, impertynencja i indolencja już mnie do tego predyscynują
I impotencja. Zapomniałeś o impotencji
Comment
-
-
W Grybowie mają ten sam problem co i w Zawierciu, potrafią uwarzyć dobre piwo, z jakiś względów tego nie robią, mają kompletny brak pomysłu na siebie i brak rozeznania w sprawach Piwnych (świadomie przez duże P).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziJa próbowałem "jasnego bocka dla koneserów" i dziękuję za mocne piwa z tego browaru.
Ale gdybyś nie patrzył pod kątem stylu (zgodność nazwy z zawartością), to jak na 8,1% to jest to jeszcze całkiem pitne mocne piwo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziBock to akurat nie jest dobry przykład
Ale gdybyś nie patrzył pod kątem stylu (zgodność nazwy z zawartością), to jak na 8,1% to jest to jeszcze całkiem pitne mocne piwo.
Comment
-
Comment