Fotorelacja - wizyta w browarze Grybów - komentarze
Collapse
X
-
-
Fajna relacja.
Ten zbiornik wzieta przez Art-a za prekursora CIP to chyba stara kadź osadowa.
Troche dziwne dno co prawda...
W obecnych czasach chyba słuzy za zbiornik gorącej wody.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Obok dużej kadzi stał mały zbiornik z napisem chlor, stąd takie przypuszczenie...Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2011-09-22, 20:30.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Das ich kwasiżur polonische schwine, verfluchten idioten! Nie lękajcie się, teraz pójdziecie pod prysznitzbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Czas najwyższy iść w politykę, ignorancja, impertynencja i indolencja już mnie do tego predyscynująbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Po takiej ciekawej fotorelacji aż żałuję, że się jednak do browaru nie wybrałem. Byłem w tym roku niedaleko, ale nie chciało mi się jechać 40 km. Z drugiej strony nie wiem czy bym coś zobaczył będąc sam?
Tak czy inaczej browar trzeba uratować! Może Pijcie piwa z Grybowa? Czy dalej jest w rękach czeskich?Comment
-
Comment
-
Niestety faktem jest, że marki poniżej 6 % trącają zbyt duża wodnistością. Plus jeszcze w tym, że grybowskie piwa są produkowane na dobrej wodzie.Ostatnia zmiana dokonana przez kosher; 2011-09-23, 10:11.Comment
-
Aż tak źle to chyba nie jest. Mocne grybowskie piwa (np. Góralskie Krzepkie) wypadają bardzo przyzwoicie na tle konkurencji. Nie zalatują spirytem, są dosyć treściwe.
Niestety faktem jest, że marki poniżej 6 % trącają zbyt duża wodnistością. Plus jeszcze w tym, że grybowskie piwa są produkowane na dobrej wodzie.Comment
-
W Grybowie mają ten sam problem co i w Zawierciu, potrafią uwarzyć dobre piwo, z jakiś względów tego nie robią, mają kompletny brak pomysłu na siebie i brak rozeznania w sprawach Piwnych (świadomie przez duże P).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Ale gdybyś nie patrzył pod kątem stylu (zgodność nazwy z zawartością), to jak na 8,1% to jest to jeszcze całkiem pitne mocne piwo.Comment
-
Nie patrzę pod kątem stylu. Patrzę pod kątem tego, że po kilku łykach wylałem tę ciecz, przypominającą U-boota z taniej wódki, do zlewu.Comment