Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Wyświetlenie odpowiedzi
Sulimara / Kipera / Corneliusa nowe potworki
Collapse
X
-
♪♫
♫
-
-
A niby czemu nie dodawać? Albo rybka, albo.. akwarium.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziTeż bym w drodze wyjątku tym szitem nie szpecił browarbizu."Jedno pivo ne vadi!"
"Kupuje tylko w polskich sklepach!"
Comment
-
-
Jestem rozdarty Na jednym ramieniu diabełek esteta szepcze żeby nie dodawać z drugiej aniołek strzegący prawdy dziejowej żeby dodawać mimo obciachuLast edited by ART; 2011-09-26, 21:52.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja bym wywalił wszystkie wiśniowe czy śliwkowe, bo to dla mnie nie piwo...
Te "nalewki" trzeba dodać, by ludzkość miała świadomość czym para się przedsiębiorstwo zwane Sulimar, Cornelius , Kiper, czy jak mu tam.
Ja dzięki tej informacji dodałem go na listę browarów zbojkotowanych.Last edited by Pendragon; 2011-09-26, 21:57.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Dodaj, mam nadzieję że im bokiem wyjdą te produkty.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nasz klient nasz pan. Takie produkty chcą pić Lechici. I co im pan zrobisz?
Jak już wywalać to produkty Kormorana takoż.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
A jakie produkty Kormoran wizualnie tak ordynarnie niby plagiatuje? To co Sulimar proponuje to jest jakaś potwarz - w sensie produkcji i "kreacji".Last edited by ART; 2011-09-26, 22:12.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Myślałem, że chodzi o piwa smkowe a nie w jakich butelkach jest.
To, że ma inną/normalną butelkę to znaczy, że jest lepsze?Last edited by jacer; 2011-09-26, 22:16.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Nie troluj. Nie jestem zwolennikiem dodawania zaprawek smakowych do piwa. Ale różnica między
piwem uwarzonym z "klasycznych" surowców i uzupełnionym w jakimś niewielkim procencie dodatkiem owocowym
a
niechmieloną(?) brzeczką, uzupełnioną w podobnej ilości syropem glukozowym dla wywalenia maksymalnych procentów i dodatkiem napoju z aspartamem jest dla mnie znaczna. A plagiat "wizualny" to tylko uzupełnienie obrazu nędzy i rozpaczy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi(...) niechmieloną(?) brzeczką, uzupełnioną w podobnej ilości syropem glukozowym dla wywalenia maksymalnych procentów (...)
A może te 10% vol. uzyskują przez wymrażanie?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Moim zdaniem.
Na etykiecie tych "specjałów" jest napisane: "Napój alkoholowy na bazie piwa", i to powinno być kluczem do tego aby ten syf wyleciał z browar bizu. Inne produkty typu Wiśnia w Piwie czy też Reddsy są piwami smakowymi i zdaje mi się że tak jest napisane na kontrach tych produktów. Napoje -NIE, piwa - TAK.
Nie wyobrażam sobie oceniania czy też czytania ocen z artomatu tych "jaboli".
Może jeszcze przelać to coś do kielicha od krieka w celu lepszych doznań degustacyjnych.
Comment
-
-
Nie wiem co niektorzy maja przeciwko piwom smakowym z Kormorana. To sa prawdziwe piwa z dodatkiem sokow owocowych - w przeciwienstwie do marketowych sikaczy piwopodobnych, ktorych setki "marek" sa w bazie.
A pomysl, zeby do bazy dodac rowniez jabole z Sulimaru to jakas kpina! Mam nadzieje, ze ART nie da sie zwariowac..."Jedno pivo ne vadi!"
"Kupuje tylko w polskich sklepach!"
Comment
-
-
A czy piwo po dodaniu napoju z barwnikami i aromatami przestaje być piwem?
Czy nowe wynalazki Sulimaru to wyroby spirytusowe czy piwne?
Jakie są kryteria przyjmowania produktu do browar.bizowej listy piw?Last edited by chemmobile; 2011-09-27, 11:59.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
Comment