Kegi 20 lub 30 litrów, fitting najpewniej płaski.
Browar Artezan
Collapse
X
-
znaczy flach a kompatybilny z kp ? (tyskie)Last edited by Bodex; 2011-12-19, 19:51.kibic w kapciach
tv & piwo :))
http://www.pivnica-ceska.pl
http://www.beerpubs.pl/p876,Pivnica-Ceska
http://www.facebook.com/pages/Pivnic...74305045922247
Comment
-
-
to spoko, mam u siebie 2 takie glowice w barze i z chęcią przyłącze się do sprzedaży waszego piwa. czekam na dalszy rozwój sytuacji. pozdrawiamkibic w kapciach
tv & piwo :))
http://www.pivnica-ceska.pl
http://www.beerpubs.pl/p876,Pivnica-Ceska
http://www.facebook.com/pages/Pivnic...74305045922247
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bodex Wyświetlenie odpowiedzito spoko, mam u siebie 2 takie glowice w barze i z chęcią przyłącze się do sprzedaży waszego piwa. czekam na dalszy rozwój sytuacji. pozdrawiamMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
być może ale w nawale pracy czasem zapominam jak się nazywam i wolałbym nie tracić nawet 5 minut na zmianę głowicykibic w kapciach
tv & piwo :))
http://www.pivnica-ceska.pl
http://www.beerpubs.pl/p876,Pivnica-Ceska
http://www.facebook.com/pages/Pivnic...74305045922247
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziZmiana głowicy zajmuje 5 minLast edited by fidoangel; 2011-12-20, 13:35."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Dodałem kilka nowych zdjęć w galerii. Leżakownia wykończona, leżaki stoją na miejscu, pozostaje uzbroić je armaturą, która też już jest dostarczona. Fermentownia też już gotowa w sensie pomieszczenia, zbiornik fermentacyjny "legalizuje się" w GUMie. Do zorganizowania jeszcze system chłodzenia. Warzelnia jeszcze trochę w proszku, kończymy instalacje elektryczną i wodną.
Comment
-
-
Nie ukrywam, że oglądałem te zdjęcia z uśmiechem i podziwem. Okazuje się, że można w tym kraju otworzyć browar rzemieślniczy, a co ważniejsze, są ludzie, którzy mają na tyle zapału, pasji i determinacji, żeby to zrobić. Nie jest łatwo przejść od słów do czynów, tym bardziej więc gratuluję i życzę sukcesu. Mam nadzieje, że jeszcze w 2012 będę miał przyjemność skosztować piwa z Browaru Artezan - jeśli będzie do dostania tylko w stolicy, to będzie to dobry argument, żeby sobie zrobić mały wypad do Warszawy
Jeszcze przede mną długa droga, ale myślę, że chętnie skieruje swoje studia w stronę piwowarstwa, choć mam świadomość, że napotkam na swojej drodze wiele przeciwności. Przynajmniej teraz wiem, że może nie jest to tylko takie szczeniackie widzi mi się, i może to mieć sens. A przynajmniej da się to urzeczywistnić.
Powodzenia życzę, raz jeszcze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika moracz Wyświetlenie odpowiedziOkazuje się, że można w tym kraju otworzyć browar rzemieślniczyMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
W pierwszym poście określono wielkość produkcji na 20-40 hl miesięcznie, czyli średnio 3000 litrów, co daje nam 100 kegów 30 litrowych. Dużo to czy mało na możliwości Warszawy? Ile lokali potrzeba by to opróżnić?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziJeszcze nie otwarli
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bebson Wyświetlenie odpowiedziA w samym Grodzisku Mazowieckim przewidujecie współprace z jakimś barem?
Comment
-
Comment