Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kentaki
Wyświetlenie odpowiedzi
Browar Artezan
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kentaki Wyświetlenie odpowiedzico pokarze ARTEZAN.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus Wyświetlenie odpowiedziZ nowości: najprawdopobobniej w przyszłym tygodniu obmiar zbiorników przez OUM.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedziNie wypadł. Szukamy rurki cieczowskazowej. Na gwałt.
P.S. A co to za sprzeczne informacje?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziZ czego ona musi być? Jakaś specjalna?
P.S. A co to za sprzeczne informacje?
Rurka ma mieć średnicę wewnętrzną minimum 18mm, nasza ma 16mm.
Comment
-
-
Mierzyli suwmiarką? Trzeba było zapytać czy mają ją legalizowanąMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedziTo chyba oczywiste.
Nawet termometr do pomiaru temperatury powietrza w miejscu obmiaru jest legalizowany.
Raz tak załatwiłem inspektorka Zaczął mi mierzyć uziomy Jak się okazało nie miał, bo trzeba legalizować co pięć latMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
O ja pier...
Jacer, szacun za pokonanie biurokraty jego własną bronią.
Różowe Jeże, nie dajcie się, 3mam kciukiLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedziRurka ma mieć średnicę wewnętrzną minimum 18mm, nasza ma 16mm.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedziRurka ma mieć średnicę wewnętrzną minimum 18mm, nasza ma 16mm.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziDlaczego? Jest na to jakieś logiczne uzasadnienie poza formalistycznym?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
Comment