Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kentaki
Wyświetlenie odpowiedzi
Browar Artezan
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kentaki Wyświetlenie odpowiedzico pokarze ARTEZAN.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus Wyświetlenie odpowiedziZ nowości: najprawdopobobniej w przyszłym tygodniu obmiar zbiorników przez OUM.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedziNie wypadł. Szukamy rurki cieczowskazowej. Na gwałt.
P.S. A co to za sprzeczne informacje?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziZ czego ona musi być? Jakaś specjalna?
P.S. A co to za sprzeczne informacje?
Rurka ma mieć średnicę wewnętrzną minimum 18mm, nasza ma 16mm.
Comment
-
-
Mierzyli suwmiarką? Trzeba było zapytać czy mają ją legalizowanąMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedziTo chyba oczywiste.
Nawet termometr do pomiaru temperatury powietrza w miejscu obmiaru jest legalizowany.To, że sobie coś tam gadają jest mało ważne
Raz tak załatwiłem inspektorkaZaczął mi mierzyć uziomy
Jak się okazało nie miał, bo trzeba legalizować co pięć lat
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
O ja pier...
Jacer, szacun za pokonanie biurokraty jego własną bronią.
Różowe Jeże, nie dajcie się, 3mam kciukiLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedziRurka ma mieć średnicę wewnętrzną minimum 18mm, nasza ma 16mm.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedziRurka ma mieć średnicę wewnętrzną minimum 18mm, nasza ma 16mm.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziDlaczego? Jest na to jakieś logiczne uzasadnienie poza formalistycznym?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
Comment