Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko
Wyświetlenie odpowiedzi
Browar Artezan
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Ciechana też niedługo zamkną, bo ma otwarty dla wszystkich profil na FB...
Last edited by Pendragon; 2012-04-16, 09:17.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Oto link do słynnych już zdjęć. Jak tylko pojawią się nowe zdjęcia na facebooku, będę je umieszczał na Picasie a link zamieszczał tutaj i na piwo.org.
Zamieszczania zdjęć w galerii piwo.org i browar.biz nie planuję, bo to za duża filozofia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziUch, jak ja bym był kontrolerem, posypałyby się kary za zbyt małą ilość chmielu w zasypie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziO, macie taki sam stopień, jak ja w domu dla dziecka. Pozwolenie na zatrudnianie nieletnich jest?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzijedną z trzech skrzydlatych małp
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedziBędziemy na Festiwalu Birofilia w Żywcu. Na naszym straganie będziemy serwować daw piwa - belgian ale i witbier. Do kupienia będą także koszulki, rozmiary od M do XXL oraz wersja damska.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziTeraz każde startujące przedsięwzięcie będzie od razu oferować koszulki - prawidłowo! Fajnie, że na Festiwalu dostępne już będą obydwa piwa.
Jednak mam nadzieję, że najważniejsze będzie piwo i że je pozytywnie ocenicie.
Jest to wynik pierwszych zmagań z naszym sprzętem. Było sporo niespodzianek.
Zaczynam dochodzić do wniosku, że to sam browar decyduje o tym jak piwo wyjdzie. My go tylko obsługujemy .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus Wyświetlenie odpowiedziOprócz koszulek będzie jeszcze gadżet - niespodzianka, bardzo unikatowyJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
Comment