Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason
Wyświetlenie odpowiedzi
Browar Artezan
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus Wyświetlenie odpowiedziOprócz koszulek będzie jeszcze gadżet - niespodzianka, bardzo unikatowy .
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus Wyświetlenie odpowiedziMy go tylko obsługujemy .
Comment
-
-
Czy piwo będzie sprzedawane?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus Wyświetlenie odpowiedziZaczynam dochodzić do wniosku, że to sam browar decyduje o tym jak piwo wyjdzie. My go tylko obsługujemy ."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziCzy piwo będzie sprzedawane?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus Wyświetlenie odpowiedziOprócz koszulek będzie jeszcze gadżet - niespodzianka, bardzo unikatowyPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
A ja stawiam, że to będzie drapaczka w kształcie jeżyka.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71 Wyświetlenie odpowiedziJak będzie wyglądać sprzedaż waszych piw? Czy macie już dograne lokale gdzie będzie można się ich napić? No i czy znajdzie się jakiś pub w okolicy (lub sklep w stylu tego z Pruszkowa - lejącego piwo z beczek do pet-ów).
Pojawiła się za to szansa na kupienie piwa bezpośrednio w browarze, ale musimy przemyśleć kwestie techniczne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wsaczuk Wyświetlenie odpowiedzia corneliusy będziecie napełniać?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedzikegach. Lokalu w okolicy żadnego nie ma i pewnie nie będzie - jak znasz jakiś ciekawy to pisz.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNajbliższy chętny to chyba w Żyrardowie.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Ale wydaje mi się, że czytałem o ich zainteresowaniu współpracą.
Comment
-
Comment