Pozdro dla Kmatych. W Wawie zero słychu i widu
Browar Artezan
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziPozdro dla Kmatych. W Wawie zero słychu i widu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wsaczuk Wyświetlenie odpowiedzia jest w Warszawie lokal na miarę Piwoteki albo Strefy ?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Wyluzujcie, Artezan ma premierę w Żywcu - na FDP we Wrocku nie zdążyli. Jak wrócą to pewnie dopiero zajmą się dystrybucją.
Comment
-
-
Krakowska Strefa jednak się postarała i prapremiera była u nich już w czwartek.Last edited by Pendragon; 2012-06-16, 09:10.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziNiestety nie ale są sklepy na miarę Piwonii
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71 Wyświetlenie odpowiedziAle mają lać tylko do kegów - sklep tego problemu nie rozwiąże. Chyba że zmieniła się koncepcja.
Comment
-
-
BPA/Dubbel (chyba jednak BPA, choć barman w Strefie raz mówił tak, raz tak...) takie sobie, nie zachwyca, niczym się nie wybija, ot poprawne piwko w stylu za którym i tak nie przepadam...
Za to witbier... jak nie przepadam za tym wynalazkiem, tak ten mi podpasował świetnie. Mega orzeźwiający, bardzo cytrusowy, nie za dużo kolendry (której nie cierpię) - wchodził jak marzenie. Gdyby nie ograniczona ilość Mieszka I w portfelu to mógłbym je pić na wiadra. Jak dla mnie majstersztyk. Rewelacja. Gratulacje chłopaki!!
P.S. czekam na Imperial Stouta
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomX Wyświetlenie odpowiedziBPA/Dubbel (chyba jednak BPA, choć barman w Strefie raz mówił tak, raz tak...) takie sobie, nie zachwyca, niczym się nie wybija, ot poprawne piwko w stylu za którym i tak nie przepadam...
Za to witbier... jak nie przepadam za tym wynalazkiem, tak ten mi podpasował świetnie. Mega orzeźwiający, bardzo cytrusowy, nie za dużo kolendry (której nie cierpię) - wchodził jak marzenie. Gdyby nie ograniczona ilość Mieszka I w portfelu to mógłbym je pić na wiadra. Jak dla mnie majstersztyk. Rewelacja. Gratulacje chłopaki!!
P.S. czekam na Imperial Stouta
Comment
-
-
Poprosiłbym po potwierdzenie nazw i parametrów - w celu dodania piw do bazy.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
A faktycznie, przegapiłem.Last edited by Pendragon; 2012-06-17, 18:56.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomX Wyświetlenie odpowiedziP.S. czekam na Imperial Stouta
Comment
-
Comment