Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chmielnicki
Wyświetlenie odpowiedzi
Browar Artezan
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziWIERUTNA BZDURA!!!! Mimo, że Niemcy znajdują się tak blisko naszego kraju, piwna wiedza naszego narodu na ich temat jest poniżej krytyki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziSorry, jeśli rozminąłem się z prawdą, ale...naprawdę niemieckie browary które utrzymują się ze sprzedaży piwa wyłącznie wokół komina bazują na stylach belgijskich czy amerykańskich? Czy taki model jest powszechny?
Co a co do przykładów. Wiele takich wymieniłem a jednocześnie przedstawiłem na moim blogu.
Comment
-
-
Wy tu gadu gadu a już niedługo premiera nowego piwa od Artezana - gose. Wg. BeerPubs.pl już w tym tygodniu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziWy tu gadu gadu a już niedługo premiera nowego piwa od Artezana - gose. Wg. BeerPubs.pl już w tym tygodniu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yaro74 Wyświetlenie odpowiedziI co z tego, jak i tak nie będzie można się go napić.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cannabee776i99 Wyświetlenie odpowiedziProdukt "nie do spożycia"? Jeśli nie macie go dostępnego u siebie, zapewne będzie możliwość zamówienia przez sklep piwpaw.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJa nie mam możliwości wypicia większości nowych piw i nie narzekam
Comment
-
-
Gdybym mieszkał w Krakowie, Warszawie, Wrocławiu, Łodzi czy Poznaniu dawno porzuciłbym warzenie piwa mając taki dostęp do rzemieślniczych, restauracyjnych i regionalnych jak mieszkańcy tych miast. Nie byłoby czasu na warzenie. Tylko
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gwzd Wyświetlenie odpowiedziJak ktoś ma nie po drodze do centrum i południowej Warszawy to z piwem jest równie kiepsko, co "na prowincji"
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gwzd Wyświetlenie odpowiedziJak ktoś ma nie po drodze do centrum i południowej Warszawy to z piwem jest równie kiepsko, co "na prowincji"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yaro74 Wyświetlenie odpowiedziI co z tego, jak i tak nie będzie można się go napić.
Comment
-
Comment