A może to będzie jedno z piw asortymentu BrowArmii? Coś jak z klasztornym
2012.01.11 Nowe piwo z Manufaktury Piwa (Jabłonowo)
Collapse
X
-
Ja stawiam na Porter Bałtycki. Po pierwsze musi odleżakować, po drugie może ktoś w browarze popatrzył na półki w sklepach i asortyment konkurencji i stwierdził, że ten gatunek jakoś się sprzedaje.
Mason, gadaj co wiesz bo taka zgadywanka wyjdzieOstatnia zmiana dokonana przez Tapir; 2012-01-11, 22:19.Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziPewnie siedzi temu Jabłonowu... Jabłonowowi... Jabłonowemu w kieszeni
Jest jeszcze opcja, że uwarzyli coś w klimacie Ale Ale, w sensie piwo nie pasujące do żadnego stylu a teraz siedzą i dumają jak to ochrzcić i dlatego nie ma informacji o styluNie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziTo nie porter ani stout, więc pewnie czujecie się rozczarowani
Ale wszyscy ci, którzy narzekali na
-zbyt wysokie odfermentowanie polskich piw
-zbyt małą dawkę chmielu
nie powinni czuć się rozczarowani
Brzmi ciekawiej niż jakiś tam ciemniak...
Czyli co? Będzie porządny pils w czeskim stylu?
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tapir Wyświetlenie odpowiedziJe mu te jabłka z ręki
Jest jeszcze opcja, że uwarzyli coś w klimacie Ale Ale, w sensie piwo nie pasujące do żadnego stylu a teraz siedzą i dumają jak to ochrzcić i dlatego nie ma informacji o styluJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziDobrze, że nie szkło
PudłoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ja od początku obstawiam AIPA.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
Comment