Najważniejszy plebiscyt w tym kraju, to jest wg Ciebie zabawa? No w pewnym sensie zabawa, ale na naszym bezrybiu jej znaczenie jest trudne do przecenienia. Mnie jako aktywnemu forumowiczowi browar.biz zależy, żeby jej prestiż i znaczenie nieustannie wzrastał. Zawsze myślałem, że tak uważa ART i inni forumowicze.
Uzasadnienie ocen itp.
Collapse
X
-
-
Zasady odnośnie ilości ocen są znane od dawna.
Chcesz to oceniaj, żeby mieć lepszy mnożnik, jeśli Ci na tym zależy.
Jeśli nie, doceń to, że innym się chce.
Ja z zasady nie oceniam piw na forum i nie ubolewam nad tym, że mój głos będzie mniej ważny.Comment
-
Najważniejszy plebiscyt w tym kraju, to jest wg Ciebie zabawa? No w pewnym sensie zabawa, ale na naszym bezrybiu jej znaczenie jest trudne do przecenienia. Mnie jako aktywnemu forumowiczowi browar.biz zależy, żeby jej prestiż i znaczenie nieustannie wzrastał. Zawsze myślałem, że tak uważa ART i inni forumowicze.
BP, NMSP.Comment
Related Topics
Collapse
-
Smutne, a jednak:
"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)
Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
To kontynuacja chwalenia się poprzednio: https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=122016
A teraz już 3000. Oczywiście, licznik liczy tylko oceny piw z browarów, które istnieją, te "historyczne" (o ile wiem) tu się nie liczą. Zagraniczne też nie...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Zakładam nowy wątęk, ponieważ sprzedają to piwo po prostu pod nazwą "Pils", bez "czeski".
Parametry jak na etykiecie z fotki: 11 Blg, 4, 7% obj.
Barwa jasna, idealna klarowność,
Piana dość obfita, opada dopiero nie do końca po dwóch-trzech minutach pozstawiając...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-12-16, 16:11 -
-
Witajcie. Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale jak coś, to można przenieść. Zastanawia mnie coraz mniejsza aktywność użytkowników tego forum. Na palcach maksymalnie obu rąk można policzyć aktywnych użytkowników, którzy regularnie dodają oceny piw. Ja także się staram. Dziwi mnie to,...
-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
-
Ruszamy wreszcie z Browar.bizowym Plebiscytem na Piwo roku 2015!
Pewne kwestie związane z naszym Plebiscytem pozwoliłem sobie rozwinąć w dodatkowych punktach.
Plebiscyt obejmuje wszystkie uwarzone w Polsce piwa dostępne [1] na rynku w roku 2015 (z wyjątkiem piw warzonych...-
Channel: Browar.biz
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment