Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda
Wyświetlenie odpowiedzi
Uzasadnienie ocen itp.
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziAbsurdalne to jest, że dorośli ludzie na siłę kombinują, jak by tu się załapać na jakiś mniej lub bardziej abstrakcyjny mnożnik
Zasady odnośnie ilości ocen są znane od dawna.
Chcesz to oceniaj, żeby mieć lepszy mnożnik, jeśli Ci na tym zależy.
Jeśli nie, doceń to, że innym się chce.
Ja z zasady nie oceniam piw na forum i nie ubolewam nad tym, że mój głos będzie mniej ważny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzinie piłem Żywieckiego Bocka.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziKoniecznie wypij i oceń. Ciekawi mi, czy wyjdzie Ci wyżej niż Sarmackie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziNajważniejszy plebiscyt w tym kraju, to jest wg Ciebie zabawa? No w pewnym sensie zabawa, ale na naszym bezrybiu jej znaczenie jest trudne do przecenienia. Mnie jako aktywnemu forumowiczowi browar.biz zależy, żeby jej prestiż i znaczenie nieustannie wzrastał. Zawsze myślałem, że tak uważa ART i inni forumowicze.
BP, NMSP.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziJak widzę słowo "prestiż" to mam tylko jedno skojarzenie: passacik be piąteczka w tedeiku.
BP, NMSP.
Comment
-
Comment