Nowe piwo z Brovarni Gdańsk

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Komar_Pafnucy
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.08
    • 1114

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
    Piwo dla ludzi z ADHD? Jak to mówi zgroza?

A co jest w tym miejscu, że odrzuca?
    A to nie Zgoda mówi?

Przyznam szczerze, że byłem tylko raz. Nie podobała mi się snobistyczna atmosfera a do tego niemrawa kelnerka na którą wtedy trafiłem.

Multitap Crawl
    Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
    Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• jacer
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2006.03
      • 9875

heh, zawsze ich mylę.

Trza ją było w zadek klepnąć
      Milicki Browar Rynkowy
      Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
      "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
      "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
      No Hops, no Glory :)

Comment

• canigggia
        Porucznik Browarny Tester
        • 2009.10
        • 451

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedzi
        A to nie Zgoda mówi?

Przyznam szczerze, że byłem tylko raz. Nie podobała mi się snobistyczna atmosfera a do tego niemrawa kelnerka na którą wtedy trafiłem.
        No przyznam szczerze sam, że byłem raz na tej promocji, właśnie czekoladowego i szczerze, spodziewałem się czegoś więcej po prezentacji, atmosferze tego wydarzenia, a to był niestety dzień, jak co dzień. Wolę szczerze mówiąc przejść się tam raz na jakiś czas na dwa kufle pszeniczniaka, niż na prezentację nowego, kolejnego okazjonalnego piwa.
        A jeśli chodzi o kelnerki, to moim zdaniem bardzo sympatico
        Browarnik Tomek
        TomCani

Grimness, Frost and Northern Darkness!!!

Comment

• pioterb4
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2006.05
          • 4322

Niestety ale wiele polskich mini browarów cechuje taki właśnie klimat. To drogie przedsięwzięcia i są mocno ukierunkowane pod klasę zamożniejszą. Brakuje trochę takich "swojskich" browarków jak np w Czechach. Co do oferty Browarnii to naprawdę jest imponująca przeglądając piwa sezonowe i życzyłbym sobie by inne mikrusy brały przykład z takich poczynań.

Comment

• Prusak
            Major Piwnych Rewolucji
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2005.07
            • 4505

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedzi
            Brakuje trochę takich "swojskich" browarków jak np w Czechach.
            Może niezupełnie tam jest jak w Czechach, ale nie zapominajmy o Szczyrzycu....

Comment

Przetwarzanie...
            X