Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ElDesmadre
Wyświetlenie odpowiedzi
Blog, blog, blog
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziWięc co to za prąd ta duchowość i jak działa na włącznik zwany mózgiem?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziTu znajdziesz odpowiedź.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie. Mnie też się wydaje, że ElDesmadre pomylił dyscypliny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ElDesmadre Wyświetlenie odpowiedziA sprowadzanie wszelkich działań do poziomu mózgu z pominięciem duchowości jest mniej więcej równe sprowadzaniu światła do włącznika na ścianie, z pominięciem prądu.
Oj, coś tu trzeba będzie wydzielić bo brniemy coraz głębiej w offtop, a temat bazowy jest zbyt interesujący żeby go tak bezcześcić.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziUdowodnij istnienie owego "prądu". A, wybacz, zapomniałem że to niewykonalne i że ta teoria leży na tej samej półce co wróżki i jednorożce, tylko w poważniejszej okładce.
Comment
-
-
Ostatnio ktoś mnie pytał dlaczego ja nie prowadzę bloga
Tylko po co skoro jest aż tyle blogów o piwie...
BTW, jeśli ktoś zna pełniejsze zestawienie piwnych blogów proszę o namiary. Wydaje mi się, że gdzieś już takie w necie widziałem.
Comment
-
Comment