Blog, blog, blog
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Comment
-
Oj, coś tu trzeba będzie wydzielić bo brniemy coraz głębiej w offtop, a temat bazowy jest zbyt interesujący żeby go tak bezcześcić.JEDNO PIVKO NEVADI!Comment
-
Ależ ja tu nie chcę niczego udowadniać, można przecież pojmować świat w sposób ograniczony do obserwacji zjawisk fizycznych. Tu chodzi tylko o wkraczanie na tereny, które przekraczają zakres przesłanek. Świat fizyczny też może być fantasmagorią równą jednorożcom i mimo ogromnej ilości przesłanek jego obiektywne istnienie nie jest w pełni do udowodnienia. Wiara w umysł oraz zmysły nadal pozostaje wiarą. Zależy od człowieka ile powagi upatruje w okładce tego tomu.Comment
-
Ostatnio ktoś mnie pytał dlaczego ja nie prowadzę bloga
Tylko po co skoro jest aż tyle blogów o piwie...
BTW, jeśli ktoś zna pełniejsze zestawienie piwnych blogów proszę o namiary. Wydaje mi się, że gdzieś już takie w necie widziałem.Comment
Related Topics
Collapse
-
Wreszcie dotarło i do nas nowe wydawnictwo w jęz. polskim - "Warzenie bez kompromisów" Randy'ego Moshera.
Dzięki Tomkowi z Piwo.org elroy i Piotrowi Kucharskiemu Twilight_Alehouse powstało polskie wydanie tej niejako kultowej książki.
Zawiera polski dodatek...2025-01-03, 00:43 -
Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.
Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.
Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...-
Channel: Imprezy, promocje, wydarzenia
2024-10-12, 20:15 -
-
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...2021-09-23, 19:47 -
Witam!
Poszukuije osoby chetnej do poprowadzenia wieczoru z degustacja piw regionalnych.
Kogos kto opowie, pokaze roznice, poda do degustacji w odpowiedniej kolejnosci i odpowiednim szle.
Termin 29.10.18
Miejsce: Agropark Dworek pod Lipa Nowe Kotlice, woj. swietokrzyskie... -
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment