Brewdog nowości
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Dobrze,ze Systembolaget nie sprowadza od razu do Szwecji tych wszystkich nowosci,bo bym zbankrutowalW sobote przymierzam sie do zakupu trzech porterkow z Brewdoga:Abstrakt08,Tokyo i Paradox-Jura.Same te trzy to 315 sek,czyli ok.150 pln.Mam nadzieje,ze warto bedzie
-
Dobrze,ze Systembolaget nie sprowadza od razu do Szwecji tych wszystkich nowosci,bo bym zbankrutowalW sobote przymierzam sie do zakupu trzech porterkow z Brewdoga:Abstrakt08,Tokyo i Paradox-Jura.Same te trzy to 315 sek,czyli ok.150 pln.Mam nadzieje,ze warto bedzie
straszny ten szwedzki socjalizm...
Comment
Related Topics
Collapse
-
Coffee Stout z kawą, laktozą i aromatami. 6%alk.
Aromat - wyraźna nuta przypominająca mi ciasteczka Amaretti, słodkie migdały i odrobinę kawowej paloności
Piana - wyższa, umiarkowana trwałość, dłuższa koronka
Wysycenie - umiarkowane, lekko musuje
Barwa -...-
Channel: Szkocja
2024-10-29, 02:20 -
-
Berliński browar Szkotów:
https://drink.brewdog.com/uk/locations/brewery/berlin
i ukłon w stronę klienta niemieckiego (Helles)
5% alk.
Aromat - łagodny, słodowo-chmielowy
Piana - wysoka i trwała
Barwa - żółtawo/słomkowo/złota,...-
Channel: Niemcy
-
-
Session IPA, 4,3% alk.
Aromat - chmielowy z cytrusami i delikatną żywicznością
Piana - średnia, dość szybko opada do dłuższego kożuszka, minimalnie zostaje na szkle
Barwa - jasna słomka, minimalnie opalizuje
Wysycenie - średnie, musujące
Smak - chmielowa...-
Channel: Szkocja
-
-
Session IPA
4,5% alk.
Citra, Chinook i Mosaic.
Aromat - chmielowy z cytrusami, trochę trawiasty
Piana - wysoka, umiarkowana trwałość, dłuższy kożuszek
Barwa - łagodnie zamglona słomka
Wysycenie - umiarkowane, łagodnie musuje
Smak - kwaskowa...-
Channel: Szkocja
-
-
Orzechowy Stout z alko 6.0% (z laktozą).
Piana - więcej na początku potem pełna warstwa.
Lacing - nie za dużo.
Gaz - średni.
Barwa - ciemny brąz z refleksjami rubinowymi.
Aromat - orzechowy, kukułki, słodko, lekki likier kawowy.
Smak - słodkawe,...-
Channel: Szkocja
2024-03-12, 14:54 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment