Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
Wyświetlenie odpowiedzi
Piwo przemarznięte staje się gorzkie i wodniste?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyboRKg Wyświetlenie odpowiedziPiwo przemarzniete staje sie gorzkie i wodniste.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziZa oknem -20 i zaczyna się lanie wodyMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
W -3 to nie zamarza.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziW -3 to nie zamarza.
Myślę, że to dobry moment, dołożyć do przechmielinowego pieca
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziW -3 to nie zamarza.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
to od jakiego zakresu temperatura zaczyna szkodzić piwu?
oczywiście chodzi mi o dolny zakres czyli od jakiego minusa piwo traci swój oryginalny smak, bo "zepsuć się" w sensie biologicznym/rozkładowym raczej nie może na minusie
Comment
-
Comment