Polskie piwo

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Carfi
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.06
    • 7

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi
    Myslę że najlepiej dla czytających ten wątek będzie jeśli każdy będzie pisał w swoim języku ojczystym a tylko na swoje potrzeby tłumaczył translatorem bo ten jak wiadomo jeszcze nie jest doskonały i strzela babole co pewnie Carfi zauważył
    Ja z kolegami z Czech rozmawiam/koresponduję po polsku a oni nadają do mnie po czesku i tak staramy się skumać. Języki podobne a i obie strony uczą się jedna od drugiej.

Já něčemu v polštině rozumim, ale něco holt přeložit musim, dost slovíček je přece jenom rozdílných jinak translator od google je opravdu dost zajímavý s překladem

Comment

• lzkamil
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.01
      • 3611

Czeski i polski są na tyle podobne że w temacie piwnym każdy przy odrobinie wysiłku zrozumie Jest okazja to każdy kto kiepsko (jak ja) albo lepiej nawija po czesku chce poćwiczyć, to sobie poćwiczmy, tylko bez guglowego translatora bo to bez sensu... Carfi, doufam ze jsi vsechno vyrozumel
      Lepszy jabol pod okapem
      niż GŻ, CP i KP !

Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.

Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!

Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)

Comment

• Carfi
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2010.06
        • 7

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lzkamil Wyświetlenie odpowiedzi
        Czeski i polski są na tyle podobne że w temacie piwnym każdy przy odrobinie wysiłku zrozumie Jest okazja to każdy kto kiepsko (jak ja) albo lepiej nawija po czesku chce poćwiczyć, to sobie poćwiczmy, tylko bez guglowego translatora bo to bez sensu... Carfi, doufam ze jsi vsechno vyrozumel
        Asi půlku ano , učim se rychle

Comment

• traveler
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2012.02
          • 13

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Carfi Wyświetlenie odpowiedzi
          Asi půlku ano , učim se rychle
          postanowiłem promować browar.biz na portalu prawicowym Salon24.pl. Jest tam tez ze mną Jacor pozdrawiam

Comment

Przetwarzanie...
          X