Tłoczone cyfry na spodzie puszki.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Zaciekawiony
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.03
    • 4

Tłoczone cyfry na spodzie puszki.

Co oznaczają tłoczone cyfry, które znajdują się na spodzie puszki? Zauważyliśmy cyfry takie jak 2.5 i 3.2 i 5.5. Na puszkach różnych browarów. Czy ktoś wie co one oznaczają?

PS: Przepraszamy za poprzedni wątek.

Related Topics

Collapse

• jaqubowski
    Puszki po piwie
    jaqubowski
    Cześć,
    Sprzedam bądź wymienię się puszkami po piwie.
    Puszki możecie obejrzec na zdjęciach zamieszczonych na dysku: https://drive.google.com/folderview?...mmjN9VU3KUZkKQ
    W razie pytań podrzucam kontakt do siebie: 601700470
    Cena do uzgodnienia z zainteres...
    2021-06-10, 21:53
  • Szymekub3
    Skąd są te puszki?
    Szymekub3
    Witam, kupiłem dziś te dwa piwa i mam pytanie skąd one są?
    Na puszce pisze, że jedna jest rozlewana i puszkowana w Niemczech, a druga w Holandii.
    Ale czy one są produkowane do Ekwadoru?
    W opisie na puszkach jest już w innym języku i pojawia się nazwa kraju "Ekwador"...
    2023-02-02, 19:03
  • Krakus
    Oddam puszki
    Krakus
    Hej. Mam do oddania kilka puszek po piwie sprzed ponad 20, 30 lat. Mogę dorzucić trochę innych puszek po napojach bezalkoholowych. Mogą być lekko zakurzone.
    Odbiór osobisty w Warszawie.
    2021-12-13, 19:52
  • kruger_nr1
    Polskie puszki piwne z etykietami
    kruger_nr1
    Od niedawna trafiła do Polski moda na puszkowe piwo z browarów rzemieślniczych. Ponieważ najtańszą alternatywą dla małych browarów jest etykieta, to czyste puszki są oklejane właśnie dedykowanymi etykietami papierowymi bądź też plastikowymi. Pierwszy nowa modę wprowadził Browar Jana,...
    2018-09-19, 18:36
  • Jaro03
    Puszki
    Jaro03
    Witam

Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
    Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...
    2019-08-07, 17:19
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...