Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowy wizerunek piw z browaru Amber.
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziZłote Lwy na Pomorzu widziałem w normalnej zwrotnej butelce, fakt że ze 2 lata temu...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Piwa z tego browaru sa dobre (poprawne). W koncu czego mozna oczekiwac od browaru tej wielkosci? A w porownaniu z maluchami ma jeden powazny plus. Ich piwa nie maja ewidentnych wad."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Makaron Wyświetlenie odpowiedziPiwa z tego browaru sa dobre (poprawne). W koncu czego mozna oczekiwac od browaru tej wielkosci? A w porownaniu z maluchami ma jeden powazny plus. Ich piwa nie maja ewidentnych wad.
Ale poza tym, strona graficzna piw z Ambera, na tle koszmarków jakie w większości prezentują nam małe browary - co najmniej poprawna.
Comment
-
-
Ogólnie ety ładne. Ja na pewno nie będę marudził choć jako kolekcjoner wole klasyczne papierowe niż nadruki na szkle.
Johannes nie wiem jak smakowo ale graficznie nawiązuje do Heveliusa. Amber nie może użyć tej nazwy bo należy ona do Wuja Heńka więc pozostało mu jedynie imie wielkiego browastronoma. Jan brzmi mało lansersko więc zachowali orginalną łacińską pisownię i tak urodził się Johannes. Eta tak samo jak w Heveliusu jest owalna, ciemnoniebieska ze złotymi akcentami i popiersiem pośrodku.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Gdyby poszli w podobne nadruki na butelkach, tak jak na pszenicznym i koźlaku, mógłby to być polski browar z najciekawszą szatą graficzną swoich produktów...
A z Ambera najbardziej smakuje mi ostatnio Mocny red. Nie lubię, mocnych jasnych, więc o czymś to świadczy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Makaron Wyświetlenie odpowiedzi(...)A w porownaniu z maluchami ma jeden powazny plus. Ich piwa nie maja ewidentnych wad.
Comment
-
-
Mi nowa szata graficzna niezbyt przypadła do gustu, no może z wyjątkiem Złotych Lwów, ale wynika to raczej z marności poprzedniej wersji. Także nowy rodzaj butelki nie jest jakiś zachwycający, lepiej jakby wszystkie piwa zaczęli lać do zwrotnych, na pewno wpłynęło by to dodatnio na stan naszych portfeli.
Comment
-
-
A ja w ogóle nie rozumiem tej dyskusji o nowym wizerunku.
Zmieniona jest etykieta Złotych Lwów, Pszeniczniak to nowe piwo, ale pozostałe cztery etykiety wyglądają na dotychczasowe wzory.
Jeśli wprowadzono jakieś zmiany, to niezauważalne na pierwszy rzut oka.
To o jakiej zmianie wizerunku mowa?
A tak przy okazji: nie ma Ambera Naturalnego - znaczy się do odstrzału?
Comment
-
-
-
Jeśli zmiana butelki jest zmianą wizerunku, to ciekawe ile za opracowanie takiej koncepcji biorą spece od marketingu.
Ciechan na przykład wręcz żongluje swoim wizerunkiem. W jednej skrzynce można znaleźć butelki typu ŻGB i podobne do tych z reklamy Ambera tylko zwrotne - chyba ten typ właśnie nazywa się Amber.
Comment
-
Comment