Znaczy się żelastwo w postaci dedykowanych (stąpając po ziemi - firmowych) kapsli również?
Temat jest rozwojowy pracujemy nad tym ale na tą chwilę nie mogę dać gwarancji na pierwszą warkę.
Brzmi jak gadka koncernowych piarowców. Oczywiście niechaj czyny przemówią za Was. Pozdrawiam i powodzenia.
Pierwszy raz słyszę żeby koncerny mówiły o "miłości do piwa" premium, relewantność, target... to owszem. Poza tym koncern w browarze Gościszewo jest absolutnie niemożliwy, nasze piwa to 100% hand made.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4
Jak napisali, że kieruje nimi pasja to źle, bo brzmią jak koncernowi pijarowcy. Jakby napisali, ze pieniąze to źle bo zachłanni wyzyskiwacze. Jakby napisali że chęć zdobycia sławy w środowisku to też źle bo zrozumiali Nie wiem jak można odpoiwedzieć na takie pytanie by nie dostać od nikogo po głowie...
A gdzie ja pisałem o pieniądzach? Przecież wiadomo, że to nie akcja charytatywna. A jeśli o tamto chodzi to mi na myśl po prostu reklamy koncernów przyszły - o szumiących kłosach, szyszkach chmielu i tego typu woda z mózgu
trafiłem trójkę w totka - od dziś robię na pół etatu...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar
Pierwszy raz słyszę żeby koncerny mówiły o "miłości do piwa" premium, relewantność, target... to owszem. Poza tym koncern w browarze Gościszewo jest absolutnie niemożliwy, nasze piwa to 100% hand made.
Koncerny wolą miłość do pieniędzy. Nie chodzi o to co mówią, tylko jak mówią.
trafiłem trójkę w totka - od dziś robię na pół etatu...
Bardzo fajne proste, schludne, ale takie komiksowo dynamiczne logo, nic wyszukanego a jednak daje rade (sceptykom może jedynie trochę przypominać wysypujący się popcorn ).
A jeszcze ciekawsze gatunki jakie wybraliście na premierę
Życzę powodzenia!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzychuN
Super wiadomość!
Bardzo fajne proste, schludne, ale takie komiksowo dynamiczne logo, nic wyszukanego a jednak daje rade (sceptykom może jedynie trochę przypominać wysypujący się popcorn ).
A jeszcze ciekawsze gatunki jakie wybraliście na premierę
Życzę powodzenia!
Oprawa graficzna jest działem chłopaków z Ostecx Créative... w kwestiach graficznych będzie się działo. Niebawem coś wrzucę do oceny
Grafika leży mi na sercu, chciałbym żeby poza świetnym piwem była świetna dobra graficzna, tak jak to się robi za oceanem.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar
Oprawa graficzna jest działem chłopaków z Ostecx Créative... w kwestiach graficznych będzie się działo. Niebawem coś wrzucę do oceny
Grafika leży mi na sercu, chciałbym żeby poza świetnym piwem była świetna dobra graficzna, tak jak to się robi za oceanem.
Comment