zapłaciłem chyba cos kolo 18 zlotych za sweet krowe, amber boya i lady blanche. swoja droga amber boy rzeczywiscie wyborny
AleBrowar
Collapse
X
-
-
Ja wczoraj odmówiłem sprzedaży kilku moim stałym klientom, niektórzy się nawet poobrażali. Obiecałem Tomkowi z Pasji Piwa, że ruszamy od soboty. Dzisiaj czytam te posty i krew mnie zalewa. Świństwo i sabotaż. Dziękuję za uwagę.Comment
-
Rośnie zainteresowanie piwami m.in. takimi jakie warzy AleBrowar. Taka koordynacja w jakiś sposób pomaga zarówno promocji produktu, jaki i miejscom, gdzie się one sprzedają. Potrzebna jest taka współpraca. Zachowanie nie fair sprzedawców powinno być jasnym sygnałem dla producenta i klienta. Nie trzymają się zasad. Może zatem nie dbają o właściwe przechowywanie swoich produktów, zalegają z płatnościami itp. itd. Mam nadzieję, że nie ma tego złego co by nie wyszło na dobre. Myślę, że zyskujesz w oczach dystrybutora a dobry klient też to doceni.Comment
-
Ponieważ wczoraj nie dałem rady dotrzeć do Spiskowców - chciałem zapytać czy na dzisiaj zostało coś z Ale Browaru i będzie tam jeszcze lane (lub w innym miejscu w Wawie)?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Dziękujemy wszystkim za zabawę i wsparcie na premierach, było wspaniale. Szczególne pozdrowienia dla pubów i sklepów które organizowały specjalne imprezy. Jak sie okazało Warszawa to wcale nie taki złe miasto dla piwoszy i myślę ze jeszcze nie raz Was odwiedzimy.
Cieszcie sie piwem a my siadamy do roboty i spotykamy sie na kolejnej premierze z okazji naszego piwa na halloween...
Warszawiaków zapraszamy do spiskowców gdzie cały czekaja podpiete beczkiComment
-
To gdyby ktoś miał ochotę na powtórkę to ja będę z Miłką i dzieciakami albo sam od 16.00"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Mam pytanie, bo nigdzie nie znalazłem odpowiedzi: na Jacku jest napisane, że "niepasteryzowane, niefiltrowane". Natomiast na premierowych piwach (Amber Boy, Sweet Cow) nie ma tej informacji - czyżby coś się zmieniło i te piwa pasteryzujecie?Comment
-
Nic się nie zmieniło ale się zmieni z w związku z tym, że etykiety drukuje się w dużych ilościach, nowe AB i SC są przygotowaniem do pasteryzacji. Jeśli chodzi o Jacka to korzystamy z etykiet które drukowaliśmy w kwietniu.Comment
-
To Gościszewo dorobiło się pasteryzatora, czy będziecie pasteryzować i rozlewać gdzie indziej?Last edited by delvish; 2012-08-29, 07:51."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
-
Comment
-
Szkoda, że chcecie pasteryzować piwa. Skąd ta decyzja? Bo terminy przydtaności i tak są spore więc to chyba nie napór ze strony handlu/dystrybucji?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Nie sądzę, by brak pasteryzacji wpływał na smak AleBrowarowych piw. Za to na ich stabilność jak najbardziej. Dlatego jestem za ich pasteryzacjąLast edited by docent; 2012-08-29, 09:07.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
Comment