Ta sama warka, ten sam leżak, ten sam dzień butelkowania/kegowania, ten sam transport, ta sama hurtownia. Owszem zdarzają się różne rzeczy ale bez przesady.
AleBrowar
Collapse
X
-
-
Ale nie mam dziś czasu na jałowe polemiki. Moje jest popsute a więc ostrzegam ewentualnych kupujących. Jak ktoś ma inne zdanie niech kupuje. Smacznego.Comment
-
Na pewno sobie nie wymyśliłeś, bo nasze piwa są niefiltrowane i mętne od początku. Nie kwestionuję tego, natomiast napisałeś że ma "dziwny smak". Co dalej pociągnęło dyskusje "problemach Gościszewa". Chyba Cie nie dziwi, że żywo nas interesuje jakość naszych piw i reagujemy na każda informacje że coś jest nie tak.Ostatnia zmiana dokonana przez AleBrowar; 2012-09-17, 08:28.Comment
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
Comment
-
Na pewno sobie nie wymyśliłeś, bo nasze piwa są niefiltrowane i mętne od początku. Nie kwestionuję tego, natomiast napisałeś że ma "dziwny smak". Co dalej pociągnęło dyskusje "problemach Gościszewa". Chyba Cie nie dziwi, że żywo nas interesuje jakość naszych piw i reagujemy na każda informacje że coś jest nie tak.Comment
-
Ja już swojego czasu meldowałam (bodaj w czerwcu), ze Lady Blanche butelkowa poszła do zlewu - no, ale pewnie się nie znamComment
-
A ktoś tam pisał, że piwo pozbawione całkiem gazu. Zatem problem może tkwić w kapslownicy. Z innej strony Gościszewo używa cienkościennych butelek jednorazowych jako wielokrotnego użytku. Może to cienkie szkło nie wytrzymuje i kapsel nie dociska?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Mnie dziwi taka reakcja, moim zdaniem powinniście zareagować przede wszystkim osobistym lub przez kogoś zakupieniem butelki w owym sklepie i osobistym lub przez kogoś, do kogo macie zaufanie, że "się zna" sprobowaniem, czy wszystko gra.
Ja już swojego czasu meldowałam (bodaj w czerwcu), ze Lady Blanche butelkowa poszła do zlewu - no, ale pewnie się nie znam]
A ktoś tam pisał, że piwo pozbawione całkiem gazu. Zatem problem może tkwić w kapslownicy. Z innej strony Gościszewo używa cienkościennych butelek jednorazowych jako wielokrotnego użytku. Może to cienkie szkło nie wytrzymuje i kapsel nie dociska?Ostatnia zmiana dokonana przez AleBrowar; 2012-09-17, 09:57.Comment
-
Oczywiście, reagujemy tylko na info o ewentualnych problemach z jakością. Jak komu nasze piwo smakuje czy nie smakuje to jego indywidualna sprawa i nie zamierzam się w to wtrącać ani komentować.Comment
-
Comment
-
A tak na poważnie, jesteśmy bardzo zainteresowani, by w końcu i AleBrowar zagościł na ziemi lubelskiej. Jeśli ktoś chciałby wziąć z nami jakąś cześć palety, prosimy o kontakt.Comment
-
Oto nasz Pumpkin Ale:
600 kg świeżej dyni
Słody: Pale Ale, Caraamber, wiedeński, Carapils
Chmiele: Willamette, Cascade, Palisade
Przyprawy: cynamon, wanilia, gałka muszkatołowa, imbir, ziele angielskie
Drożdże: US-05
IBU 45, Alk 6,2%, BLG 16
Comment