A, to przepraszam. Tak się czegoś chciałam czepić, bo jakieś choróbsko mnie bierze i trzeba to skanalizować jakoś, a tu się, kurtynka, nie udało. Idę się czepię Slavoya - może coś nabroił dzisiaj
A, to przepraszam. Tak się czegoś chciałam czepić, bo jakieś choróbsko mnie bierze i trzeba to skanalizować jakoś, a tu się, kurtynka, nie udało. Idę się czepię Slavoya - może coś nabroił dzisiaj
Tak wyglądały okładki kaset demo kapel Gore Grind Core z początku lat dziewiędziesiątych ubiegłego stulecia.Z pozdrowieniami dla fanów Carcass,Impetigo,Dead Ifection,itp.
Widzę, ktoś tu mnie pozdrawia
Eta bardzo fajna, hmm, tylko kolorystycznie wg mnie szału nie robi.
Tak wyglądały okładki kaset demo kapel Gore Grind Core z początku lat dziewiędziesiątych ubiegłego stulecia.Z pozdrowieniami dla fanów Carcass,Impetigo,Dead Ifection,itp.
Jeahhh, piwo z trupa (ze strupa). Gore i Szatan rządzą!!
p.s. ja również dziękuje za pozdrowienia, buk zapłać za moje piwo.
Browar Bociana smaczny od rana
Słuchaj Zakładu Patologii Dźwięku w każdy czwartek od 22.00 na www.uwmfm.pl or die!!
Wniosek z tego taki, ze obecny trend w tworzeniu etykiet piwnych jest sto lat za poziomem grafiki na wczesnych płytach Carcass.
Armagiedon nadciąga
Niekoniecznie. Zawartość butelek nie jest tak ekstremalna jak ówczesna muza Carcass Chyba, że mowa o Gniewoszu Grepie - tam jest ekstrema tylko trochę nie w tę stronę co trzeba
No teraz, to już na pewno następne piwo AleBrowaru (wędzonka jakaś) będzie miało nazwę Carcass, a na premierze, która odbędzie się w Liverpoolu, a piwo nalewać z kija będą sam Bill Steer i Jeff Walker
Chyba odkryliśmy dla AleBrowaru swoistą niszę.Piwo dla fanów extremalnych wyziewów muzycznych.Skoro jesteśmy przy Carcass proponuje na nazwę kawałek pt Exhume to consume.
Chyba odkryliśmy dla AleBrowaru swoistą niszę.Piwo dla fanów extremalnych wyziewów muzycznych.Skoro jesteśmy przy Carcass proponuje na nazwę kawałek pt Exhume to consume.
To nawet pasowałoby do ostatniej tendencji "posmoleńskiej"
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
India Export Porter uwarzony we współpracy z Marcinem Chmielarzem (Mason) i jego firmą Marjot.
I to w zasadzie tyle informacji na temat czego mamy się spodziewać, a co zostało napisane na ecie.
Mamy tu kolejną odsłonę Hop Sasa. Tu DIPA z Zombie i Amora Preta do chmielenia. Butelka.
No nie wiem. W ciemno powiedziałbym że to jakiś lekki owocowy kwas. Ale nie... to miała być double ipa z polskimi chmielami. Ostrzyłem sobie zęby na to jakie efekty daje zombie. No nie o takie...
Comment