Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew
Wyświetlenie odpowiedzi
AleBrowar
Collapse
X
-
-
A właśnie, co z Amber Boy'em i Krową w kwestii podstawek? Miały być chyba początkiem września...www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Przegrały ze szkłem będą za jakiś czas być może wraz z piwem świątecznym.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar Wyświetlenie odpowiedziNaked Mummy Halloween Party w Warszawie!
AleBrowar imprezuje w Warszawie, zapraszam Was wszystkich na premierę Pumpkin Ale Naked Mummy. Już w najbliższą sobotę 27 października o godzinie 19:00 w Galerii MiTo ul. Waryńskiego 28.
Przygotowaliśmy dla Was kilka niespodzianek:
- Spotkanie z twórcami projektu.
- Prelekcję o piwnej rewolucji i amerykańskich stylach piwa wygłosi Rafał Kowalczyk.
- O historii naszego projektu i pomyśle na Pumpkin Ale opowie Bartek Napieraj.
- Każdy uczestnik Halloween Party zostanie ozdobiony AleTatuażem
- Możliwość nabycia naszych gadżetów, koszulki Naked Mummy, AleTatuaży, AleSzklanek.
Oczywiście poleją się cztery nasze piwa:
- Naked Mummy (PREMIERA)
- Rowing Jack
- Sweet Cow
- Amber Boy
Zapraszam,
Bartek
Premiera w innych miastach w związku z remontem w browarze Gościszewo odbędzie się nieco później.
Liczyłam na fajny wieczór w miłym gronie. Miłe grono było, a i owszem. Zabrakło za to fajnego piwa i fajnego miejsca.... Były pomysły na inne i fajne miejsce, ale miałam dość. Wróciliśmy do domu - koty chociaż były zadowolone!!!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziNie moja bajka, nie mój klimat - OK, zdarza się. Tyle, że obiecanego Naked Mummy nie było, AleTatuażu również brak...www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Wchodząc po 20 do lokalu myślałem, że od razu skosztuje Dyniowego Ale, ale przy barze okazało się że jest premiera bez premiery co wprawiło mnie w zupełny szok i teraz tłumacz wszytki znajomym gdzie jest to wspaniałe piwo na które ich zaprosiłeś.... raz jest ciepłe, drugi raz go nie ma, aż boje się zapraszać znajomych na kolejne premiery. Panowie do trzech razy sztuka jeżeli kolejna premiera nie wypali chyba nie macie już po co przyjeżdżać do stolicy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ufotografa Wyświetlenie odpowiedziUps... może jednak było aż tak duże zainteresowanie, że piwko skończyło się bardzo szybko.
Coś zakulisowo wiem, ale lepiej, żeby wytłumaczyli się sami sprawcy całego zamieszania...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Coś czuję, że to wytłumaczenie będzie niczym przeprosiny ze strony PKP, za pociąg, który ma 120 minut opóźnienia przy temperaturze -10 st. Celcjusza.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nynek Wyświetlenie odpowiedziAkurat w tym przypadku raczej nie ma winy chłopaków z AleBrowar.
Comment
-
-
AleWtopa MiTo,
Chcieliśmy Was bardzo przeprosić za wczorajszy problem z Naked Mummy. Jak się okazało na miejscu w MiTo w kegach z piwem znalazła się gęstwa drożdżowa, która dostała się tam w czasie nalewania piwa w browarze. Mumii nie nadawała się do wyszynku i nie czulibyśmy się dobrze sprzedając takie piwo. Dlatego zdecydowaliśmy się na odłączenie beczek od nalewaków.
Bardzo nam przykro z powodu tej wtopy, postaramy się zrehabilitować następnym razem. Dziękujemy za Wasze wsparcie i za to, że przyszliście na imprezę.
Natomiast chciałbym zdementować, że piwo było ciepłe i że nikogo nie informowaliśmy co się stało, bo sam to ogłosiłem przez mikrofon ... z wielką gulą w gardle, co do tatuaży to wybacz cały wieczór stały na stoliku przy wejściu, do wyboru do koloru.
Comment
-
-
Ci co brali do ok 19.30 Amber Boya mieli ciepłe piwo, bo schładzarka nie działała. Po mojej uwadze, że nie działa chłodzenie, ktoś z obsługi podłączył ją do prądu. Nawet piwa nie trzeba było pić, żeby się zorientować, że chłodzenie jest nie włączone, nie działał wentylator i tam gdzie powinno być ciepło, nie było. Tak więc ciepłe piwo też było.
Comment
-
Comment