Bardzo dobry pomysł. Etykieta ma przyciągnąć wzrok i wzbudzić zainteresowanie. Po tych wszystkich wypowiedziach widać, że wzbudza kontrowersje a między innymi o to w tym chodzi.
AleBrowar
Collapse
X
-
Specjalnie dla Ciebie linkGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Comment
-
przeglądając wszystkie wypowiedzi wnioskuję, że etykieta jest jak najbardziej trafna: wzbudza zainteresowanie, kontrowersje, wiele emocji - tu na forum jak i na FB, pomyślcie co będzie jak trafi na półki!! Osobiście widząc taką etykietę (szczególnie jak będzie dokładny opis zawartości) sięgnąłbym po takie piwo.
Co do kobiety z brodą: A jeśli to rodem z fantazy kobieta krasnoludzica? One też miały brodywww.lafamilia.com.plComment
-
Mnie ten trawestyt z etykietki nie bulwersuje, ale też nie przekonuje. Nie umiem myśleć za innych, ale zgaduję że ludzi nie będących piwnymi sekciarzami zniechęci.
No ale ja jestem sekciarz i choćby na etykiecie była koprofagia i nekrofilia to mam nadzieję że zawartość flaszki mnie nie zawiedzieLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
-
Mi się eta nie podoba, ale jak sobie przypomnę etykiety takiego np. Flying Dog'a to przyjmuję, ze takie rzeczy się jednak sprzedają. Po prostu trzeba pić piwo beczkowe, a nie butelkowe
Ciekawy jestem jakie będą następne etykiety.
Oby piwo było lepsze niż etyMM961
4:-)Comment
-
Broda nie broda, i tak wszystko zależy od zawartość butelki. Gratuluję sporej odwagi, mam nadzieję że Wasze piwo będzie stabilniejsze od firmowych gościszewskich wypustów, przy wyborze których zawsze ma się ten dreszczyk emocji w sklepie - czy to nie będzie kwas...
A bardziej do rzeczy, też mnie nurtuje kwestia loteryjki: a) świeże piwo z Gościszewa - pycha, miłe zaskoczenie, b) piwo świeże inaczej - poczęstować szwagra... . Mam nadzieję, że dacie radę, bo zepsuta baba z brodą, to już dla mnie za dużo...Comment
-
Oczywiście bo i tak kupię to piwo, nawet gdyby w kartonie czy w słoiku (w słoiku już kupowałem), co nie zmienia faktu mojego zdania o samej etykiecieGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Facet z cipą pod okiem będzie zły?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
-
Etykieta jak najbardziej zachęcająca do kupna a na tle średniej polskiej miernoty - rewelacyjna. Fajnie prowokuje i swędzi. Proszę się nie przejmować opiniami forumowiczów, którzy na smaku piwa i owszem znają się dobrze ale jeśli chodzi o design to reprezentują typowo polski zachowawczy gust a racze jego brak - łany zboża łopoczące na wietrze historii.Comment
Comment