Z tego co kojarzę to 23 marca.
AleBrowar
Collapse
X
-
Z fb AleBrowaru:
A miło być tak pięknie...
Niestety nie zawsze wszystko się udaje tak, jakbyśmy tego chcieli. W związku z czym obwieszczam, że cała warka Lady Blanche zasiliła dziś instalacje kanalizacyjną w Browarze Gościszewo. Mimo wielu prób, użycia płynnych drożdży, zmiany receptury, piwo nie spełnia naszych oczekiwań. Nie chcemy warzyć czegoś, z czego nie możemy być dumni i zadowoleni.
Dlatego podjęliśmy decyzje o skanalizowaniu całej warki i wycofaniu Lady Blanche z oferty, do czasu otworzenia własnego browaru.--------------------
--------------------
"Żółw porusza się z prędkością wystarczającą do upolowania sałaty. "
Comment
-
-
To z pierwszej warki byli dumni?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziJa również. Na FDP rozmawiałem z Hasintusem i powiedział mi, że ich wit jest bardzo nieprzewidywalny w produkcji, więc może po prostu ten gatunek to wyższa szkoła jazdy.
Comment
-
-
W dzisiejszej Rzeczpospolitej jest dosyć spory artykuł o polskich małych browarach(restauracyjne, kontraktowe i rzemieślnicze). Najwięcej miejsca [poświęcono właśnie AleBrowarowi, jego sukcesowi i planom na przyszłość.
Oprócz tego gliwicki MajEr, działania Andrzeja Gałasiewicza i oczywiście(w ostatnim czasie nieodłączny) poradnik dla chcących założyć browar.
Comment
-
-
AleBrowar 2 sierpnia świętował pierwsze urodziny w "Różowym Słoniu" w Wejherowie. Fotorelacja dostępna na Polskich Minibrowarach.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziAleBrowar 2 sierpnia świętował pierwsze urodziny w "Różowym Słoniu" w Wejherowie. Fotorelacja dostępna na Polskich Minibrowarach.
Wszystkiego naj, naj dla AleBrowaru życzy PINTA
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziWiadomo, że Golden Monk miał być projektem do którego zostanie stworzone piwo AleBrowaru. Czy dobrze rozumiem, że nigdy nie powstało?
Comment
-
-
Golden Monk będzie Wielkim Trzynastym
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment