Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner
Wyświetlenie odpowiedzi
AleBrowar
Collapse
X
-
AleBrowar Golden Monk
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziZ tego co mi się wydaje to powinno powstać, na chmielakach tak twierdzili i mowa była, że czekają na płynne drożdże z US.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Jak ja nie lubię Brown Ale...
;p
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziNa FB podano że leżakuje - 100 IBU, 18 BLG, 7,2%.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Hmmm, a co właściwie zmienił ten lifting?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziHmmm, a co właściwie zmienił ten lifting?
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziBiałe kółko zniknęło i lud uradowało.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedziMonstrancja, która nie była monstrancją, teraz bardziej nie jest monstrancją. Wszystko jasne?
:]
Nie będzie afery?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziNie będzie afery?
Comment
-
-
Przed jutrzejszą premierą można sobie poczytać recenzje Golden Monka na portalu Pivníci.cz
Pivní styl: Belgian IPA (India Pale Ale, Ale) American Saison (Saison) Pivovar: AleBrowar (Lebork, Polsko) Vařeno v: Browar Gościszewo (Sztum, Polsko) Stupňovitost: 18° Obsah alkoholu: 7,2 % Hořkost: 60 EBU / IBU
Wrażenia z prezentacji AleBrowaru w Zlých časech też są dostępne
Zase ti Poláci… o AleBrowar jsme toho zde napsali již celkem hodně, ale dobrého není nikdy dost, takže dnes pokračujeme :) Minulý týden se ve Zlých časech konala degustace piv AleBrowar, při příležitosti Dnů polské gastronomie, které pořádá Polský institut v Praze. Kdyby náhodou někdo AleBrowar neznal, je to menší polský „kočovný“ pivovar, svá piva ale vaří výhradně v pivovaru Gosciszewo. Momentálně AleBrowar staví vlastní pivovar v Gdyni, který sice bude mít o něco menší kapacitu varny, ale celkově jim umožní vařit více piva…
Comment
-
-
Przy okazji, dzięki tej czeskiej stronie, wiemy już, że swój browar będą budować w Gdyni. Co prawda już taki przeciek do mnie dotarł, ale tutaj mamy tego potwierdzenie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment