Czyli może w końcu ortodox Coś chłopaki zaniechali tej serii, bo trudno mówić o serii w przypadku wypuszczenia jednego piwa, a miało być tak pięknie...
AleBrowar
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziZ relacji można się jeszcze dowiedzieć, że wraca Ortodox Stout, tym razem mniej nachmielony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziInteresujące. Dałem głos na "Smoky Joe z większą ilością słodu whisky i płatkami whisky".
Liczę na stoutowego odpowiednika Smoky George'a z Rittmayera.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziInteresujące. Dałem głos na "Smoky Joe z większą ilością słodu whisky i płatkami whisky".
Teraz lecę zagłosować z kompów sąsiadów i znajomych!
Comment
-
-
W przypadku Sweet Cow wszystkie głosy zbiera jedna opcja (więcej laktozy), dla Rowing Jacka i Smoky Joe głosy się już na 2 opcje rozbijają. Uczciwie by było zatem zsumować głosy na dane piwo i wybrać popularniejszą opcję, wtedy walka jest wyrównana:
Rowing Jack - 145
Smoky Joe - 143
Sweet Cow - 139Last edited by olie; 2014-01-03, 17:02.
Comment
-
-
Ale padaka, opcja na którą zagłosowałem ma tylko 3% Za to lider ciekawy - opcja słodka (łagodna) przed opcjami gorzkimi. Wydawałoby się, że to kontrrewolucja; a to wynik rozdrobnienia i rozłożenia się głosów. Tym samym wygra opcja zjednoczona - emocje jak w wyborach parlamentarnych sprzed 20 lat
Edyta: olie już mnie ubiegł...Last edited by chemmobile; 2014-01-03, 17:03.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziOgłaszam mobilizację w głosowaniu na Smoky Joe!
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedzi"Rowing Jack z wiodącą rolą chmielu Simcoe" - przecież czymś takim jest Saint No More Single Hop Simcoe.
Ogłaszam mobilizację w głosowaniu na Smoky Joe!
Comment
-
Comment