Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko
Wyświetlenie odpowiedzi
AleBrowar
Collapse
X
-
Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedziFajnie prowokuje i swędzi.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedziEtykieta jak najbardziej zachęcająca do kupna a na tle średniej polskiej miernoty - rewelacyjna. Fajnie prowokuje i swędzi. Proszę się nie przejmować opiniami forumowiczów, którzy na smaku piwa i owszem znają się dobrze ale jeśli chodzi o design to reprezentują typowo polski zachowawczy gust a racze jego brak - łany zboża łopoczące na wietrze historii.
Podstawowa zasada - o gustach się nie dyskutuje bo każdy ma swój. To, ze komuś, kto nie zgadza się z Twoim, wmawiasz jego brak, jest to wyraz jedynie braku poszanowania gustu innego niż Twój.
Tobie, bezgustowne, prymitywne, mało śmieszne, wręcz tragiczne designy mogą się podobać, taki masz gust, ja się z nim nie zgadzam ale go akceptuję. To podstawowa różnica między nami, bo nie będę Ci wmawiać, że nie masz gustu jak Ty to robisz. Masz, swój, jest jaki jest ale go maszGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cerutis Wyświetlenie odpowiedzi... Chcociaz baba z brodą może budzić mieszane uczucia to jednak projekt graficznie jest spójny...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziPrzecież to ma budzić emocje! Gdyby to był kolejny projekt z poprawną etykietą to zginąłby na forum, a przede wszystkim na fejsbuku. Tak, popatrzcie ile postów i jak dużo ludzi przyciąga. Oto chodziło! Pomysłodawcom.
Mnie do kupienia i skosztowania zdecydowanie zniechęca.Last edited by Krzysiu; 2012-04-23, 05:33.
Comment
-
-
-
Jak dla mnie to bardziej poszukiwacz złota niż pirat.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baania Wyświetlenie odpowiedziJak dla mnie to bardziej poszukiwacz złota niż pirat.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kamcio1990 Wyświetlenie odpowiedziStatek transportujący piwo do Indii dla brytyjskiej kolonii został przechwycony przez piratów.
Ciekawe czy pojawią się głosy, że przecież szyszka chmielu jest mniejsza, nie czarna i się nie świeci
Mi się podoba, tak jak Lady Blanche. Jest z jajem, kompozycja udana, będzie się rzucać w oczy w sklepie. Premiera kolejnej etykiety jeszcze w tym tygodniu, czy w przyszłym?Last edited by Mason; 2012-04-23, 10:26.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedziJa w kwestii formalnej. Co to jest Black IPA? Czarne Indyjskie Jane Ale?JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
Comment