Czy rozmowy ze sklepami trójmiejskimi są aż takie trudne?
AleBrowar
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Macie jakiś błąd na stronie, który powiela wstępniaki do artykulów. A wy jesteście inicjatywą kontraktową, czy kontaktową jak to podaliście w Aktualnościach?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danhaj Wyświetlenie odpowiedziMacie jakiś błąd na stronie, który powiela wstępniaki do artykulów.
Comment
-
-
W Firefoksie
AleBrowar to dobre piwo i dobrzy ludzie. To pionierzy polskiego kraftu i współtwórcy piwnej rewolucji. To ludzie, którzy nie tylko chcieli zmian, ale także mieli odwagę by wprowadzić je w życie.
Wygląda to tak np (ale tak jest z każdym wpisem)|:
Mam świetną informację – przygotowaliśmy dla Was specjalną premierową serię gadżetów AleBrowaru. W skład zestawu wchodzą koszulki, szklanki, bluzy, podkładki i longsleeve. Piwna rewolucja wymaga odpowiedniej oprawy, zatem siostry i bracia piwosze do boju!
Mam świetną informację – przygotowaliśmy dla Was specjalną premierową serię gadżetów AleBrowaru. W skład zestawu wchodzą koszulki, szklanki, bluzy, podkładki i longsleeve. Piwna rewolucja wymaga odpowiedniej oprawy, zatem siostry i bracia piwosze do boju!Last edited by Pendragon; 2012-05-09, 08:13.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziW Firefoksie
AleBrowar to dobre piwo i dobrzy ludzie. To pionierzy polskiego kraftu i współtwórcy piwnej rewolucji. To ludzie, którzy nie tylko chcieli zmian, ale także mieli odwagę by wprowadzić je w życie.
Wygląda to tak np (ale tak jest z każdym wpisem)|:
Mam świetną informację – przygotowaliśmy dla Was specjalną premierową serię gadżetów AleBrowaru. W skład zestawu wchodzą koszulki, szklanki, bluzy, podkładki i longsleeve. Piwna rewolucja wymaga odpowiedniej oprawy, zatem siostry i bracia piwosze do boju!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar Wyświetlenie odpowiedziGdzie, jak i na jakiej przeglądarce bo ja widzę wszystko oki?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziKolejny świeżo zalogowany który jedyne co pisze to pean na cześć wzornictwa Ale Browaru - stary tu nie ma ogłupionych tvn i gw nie myślących których się bierze na lep prościutkiego marketingu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerserk Wyświetlenie odpowiedziAle Browar
Po niedzieli piwa pojawią się w Degustatorni i myślę że gdzieś jeszcze
Comment
-
-
Pierwszy dzień FDP i od razu chcę poruszyć dwie kwestie:
1) Black Hope - gratuluję tak udanego piwa!
2) czy to prawda, że zestaw etykiet kosztuje 20zł? Jak sytuacja wygląda z podstawkami?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedzi2) czy to prawda, że zestaw etykiet kosztuje 20zł? Jak sytuacja wygląda z podstawkami?„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziJeśli rzeczywiście jest to prawda to chyba lekko kogoś p...@#$%^&*Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Ktos puścił plotke a teraz zacznie się pitolenie jak to drogo. Wyluzujcie do póki nie dowiecie się od źródła.
Normalnie jak baby na targuMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Komplet etykiet 20 zł - informacja z pierwszej ręki. Czy w skład tego zestawu wchodzą tylko pojedyncze sztuki, tego już nie dopytałem.
Jednym z powodów tak wysokiej ceny, było „tylko 30 dostępnych zestawów”.
Stoisko licznie oblegane – chyba tylko Pinta miała podobną frekwencję - ale nie może to dziwić, gdyż piwa są naprawdę dobre.
Comment
-
Comment