No z czego tu się tłumaczu, dałeś plamę i tyle, wystawienie wtykiem na WFDP to był błąd. Trochę powagi chłopaku, na B.bizie jest tak zasada że jak ostro pijemy to nie klikamy, tego mnie nauczyli dawno temu starzy wyjadacze z forum i do tej pory o tym pamietam
AleBrowar
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Temat cen piwa wraca na forum jak bumerang. A sprawa jest prosta. Jak będą chętni na butelkę piwa za 6-8 zł, to ok. Jak nie, to albo obniżacie ceny, albo zwijacie zabawki Dyskusja po części może wynikać z faktu, że butelka jest w podobnej cenie co kufelek w knajpie. A zazwyczaj marża sklepowa jest niższa niż w knajpie.
Na razie tego nie planowałem, chciałbym należycie się zając aukcją etykiet i rozsyłaniem wafli do pubów. Jak coś zostanie to pomyślę o tym.Comment
-
No jeśli roześlecie wafle do pubów to będę jeszcze bardziej usatysfakcjonowany, w końcu tam jest ich miejsce.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Ponawiam pytanie - czy zamierzacie współpracować i dostarczyć piwa AleBrowaru do Marii w Krakowie? Interesuje mnie czy po prostu pojawią się tam wasze piwa. Nie umniejszając nic Wam i Strefie Piwa, ale mówiliście, że zamierzacie współpracować z najlepszymi sklepami w tej branży. Dziwi mnie, że wasze piwa są w sklepie na os. Teatralnym, a jest ich brak w Marii. Jeśli te dwa punkty są na Waszą wyłączność to napiszcie to wprost. Tak samo jak są inne przeciwwskazania. Czekam na odpowiedź.
ps. Sądzę, że nie tylko mnie to pytanie interesuje, bo moim zdaniem większość krakowskich piwoszy zaopatruje się w Marii i nikt specjalnie nie będzie jechał do Strefy po 3 piwka, jak w Marii bierze skrzynkę lub więcejLast edited by sienioo; 2012-06-02, 11:59.Comment
-
Nie prowadzimy polityki wyłączności na nasze piwa. Nie współpracujemy z żadną hurtownią na tamtym terenie nie wykluczam jednak, że nasze piwa pojawią się w innych sklepach na terenie Krakowa.Comment
-
No i w Lublinie dalej brak...
Musiałem zamówić przez Internet, bo degustacji Jacka stwierdzam, że było warto. Ale normalna byłaby sytuacja, gdybym mógł je kupić offlineComment
-
Pojawił, pojawił, ale gdzie pojawił?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
No i akurat tego najlepszego nie ma. Ech.
Jest też w sieci Afroalko.Last edited by Pendragon; 2012-06-05, 17:28.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Czyli jutro Rowing Jack a pojutrze Black Hope z beczki?
-
Comment
-
Może i jest nim BH, ale akurat tego wypiłem we Wrocławiu zaledwie 0,25 i prawdę mówiąc już w takim momencie, że smaku kompletnie nie zapamiętałem. Za to RJ zdecydowanie wyrył się mi w pamięci.
Comment