AleBrowar

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • darek99
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.04
    • 2147

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar
    Przyznam bez bicia, że mi nie poszło z tymi etykietami :/ no cóż bywa i tak. Błędem okazało się wystawienie wtykiem na WFDP i sprzeczny komunikat, który wynikał po pierwsze z niechęci gadania o zaangażowaniu w sprawę Olka, pod drugie to nie ma co się tłumaczu, dałem plamę.
    No z czego tu się tłumaczu, dałeś plamę i tyle, wystawienie wtykiem na WFDP to był błąd. Trochę powagi chłopaku, na B.bizie jest tak zasada że jak ostro pijemy to nie klikamy, tego mnie nauczyli dawno temu starzy wyjadacze z forum i do tej pory o tym pamietam
    Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
    Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
    skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
    Epikur z Samos.

Comment

• docent
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2002.10
      • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile
      Dyskusja po części może wynikać z faktu, że butelka jest w podobnej cenie co kufelek w knajpie. A zazwyczaj marża sklepowa jest niższa niż w knajpie.
      Pamiętaj, że AleBrowar serwowany w firmowych szklankach w lokalach ma minimalnie powyżej 0,3.
      Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
      Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
      Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
      Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• AleBrowar
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2012.04
        • 167

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile
        Temat cen piwa wraca na forum jak bumerang. A sprawa jest prosta. Jak będą chętni na butelkę piwa za 6-8 zł, to ok. Jak nie, to albo obniżacie ceny, albo zwijacie zabawki Dyskusja po części może wynikać z faktu, że butelka jest w podobnej cenie co kufelek w knajpie. A zazwyczaj marża sklepowa jest niższa niż w knajpie.
        Nie różnicujemy cen dla pubów i dla sklepów, różnica w marży jest oczywista wynika poniekąd z pojemności szkła. Niebawem wchodzimy z dużym szkłem więc będziesz mógł to lepiej ocenić.

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll
        Rozumiem, że wafle pojawią się na allegro, podobnie jak ety? Kiedy można się ich spodziewać?
        Na razie tego nie planowałem, chciałbym należycie się zając aukcją etykiet i rozsyłaniem wafli do pubów. Jak coś zostanie to pomyślę o tym.
        http://www.facebook.com/AleBrowar

Comment

• wasyll
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2008.09
          • 1823

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar
          Na razie tego nie planowałem, chciałbym należycie się zając aukcją etykiet i rozsyłaniem wafli do pubów. Jak coś zostanie to pomyślę o tym.
          No jeśli roześlecie wafle do pubów to będę jeszcze bardziej usatysfakcjonowany, w końcu tam jest ich miejsce.
          www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!

Comment

• sienioo
            • 2008.12
            • 177

Ponawiam pytanie - czy zamierzacie współpracować i dostarczyć piwa AleBrowaru do Marii w Krakowie? Interesuje mnie czy po prostu pojawią się tam wasze piwa. Nie umniejszając nic Wam i Strefie Piwa, ale mówiliście, że zamierzacie współpracować z najlepszymi sklepami w tej branży. Dziwi mnie, że wasze piwa są w sklepie na os. Teatralnym, a jest ich brak w Marii. Jeśli te dwa punkty są na Waszą wyłączność to napiszcie to wprost. Tak samo jak są inne przeciwwskazania. Czekam na odpowiedź.

ps. Sądzę, że nie tylko mnie to pytanie interesuje, bo moim zdaniem większość krakowskich piwoszy zaopatruje się w Marii i nikt specjalnie nie będzie jechał do Strefy po 3 piwka, jak w Marii bierze skrzynkę lub więcej
            Last edited by sienioo; 2012-06-02, 11:59.

Comment

• AleBrowar
              • 2012.04
              • 167

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sienioo
              Jeśli te dwa punkty są na Waszą wyłączność to napiszcie to wprost.
              Nie prowadzimy polityki wyłączności na nasze piwa. Nie współpracujemy z żadną hurtownią na tamtym terenie nie wykluczam jednak, że nasze piwa pojawią się w innych sklepach na terenie Krakowa.
              http://www.facebook.com/AleBrowar

Comment

• tomolek
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2006.05
                • 1752

No i w Lublinie dalej brak...
                Musiałem zamówić przez Internet, bo degustacji Jacka stwierdzam, że było warto. Ale normalna byłaby sytuacja, gdybym mógł je kupić offline
                www.ohbeautifulbeer.com

www.mateuszdrozdowski.pl

„Kwaśny Edi herbu Koreb

Comment

• dreads
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2009.09
                  • 520

i w końcu pojawił się w Gdańsku... długo trzeba było czekać, jak na tak nieznaczną odległość od samego browaru.

Comment

• Pendragon
                    Generał Wszelkich Fermentacji
                    🥛🥛🥛
                    • 2006.03
                    • 13952

Pojawił, pojawił, ale gdzie pojawił?

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• ptc
                      Porucznik Browarny Tester
                      • 2001.11
                      • 366

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
                      Pojawił, pojawił, ale gdzie pojawił?
                      Klonowa

BH, LB po 7.8

Piwo tylko ciemne - Towarzystwo milosnikow piw ciemnych

Comment

• Pendragon
                        🥛🥛🥛
                        • 2006.03
                        • 13952

No i akurat tego najlepszego nie ma. Ech.
                        Jest też w sieci Afroalko.
                        Last edited by Pendragon; 2012-06-05, 17:28.

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• abernacka
                          🥛🥛🥛🥛
                          • 2003.12
                          • 10861

No i akurat tego najlepszego nie ma. Ech.
                          (...).
                          Mówią, że jest w Wejherowie. Ba! Podobno, od jutra nawet z beczki!
                          Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Pendragon
                            🥛🥛🥛
                            • 2006.03
                            • 13952

Czyli jutro Rowing Jack a pojutrze Black Hope z beczki?

Comment

• abernacka
                              🥛🥛🥛🥛
                              • 2003.12
                              • 10861

Czyli jutro Rowing Jack a pojutrze Black Hope z beczki?
                              Aha, myślałem że Black Hope jest tym "najlepszym".
                              Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Pendragon
                                🥛🥛🥛
                                • 2006.03
                                • 13952

Może i jest nim BH, ale akurat tego wypiłem we Wrocławiu zaledwie 0,25 i prawdę mówiąc już w takim momencie, że smaku kompletnie nie zapamiętałem. Za to RJ zdecydowanie wyrył się mi w pamięci.

Comment

Przetwarzanie...