Tak, przyjechało tuż przed moją wizytą (około 16). Amber Boy - 6 zł.
AleBrowar
Collapse
X
-
Comment
-
Nawet we Wrocławiu : http://browar.biz/forum/showthread.php?t=96734Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446Comment
-
Rzeczywiście przykre... zapewniam, że w Lublinie nie byłoby tego problemuComment
-
Ciekaw jestem na co liczą ci niedotrzymujący słowa...? Że niby co, cała Polska do nich przyjedzie dzień wcześniej po to piwo? Zrobią taki obrót?Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar PiwotekaComment
-
ja przed chwila z wielkim zdumieniem na twarzy zakupilem Sweet cow i Amber boy'a w Browarku we wrocławiu. nie myślałem ze ktos sprzeda a jednak, pani sie dziwila dlaczego mialaby mi nie sprzedać. wiec dla mnie nici z hucznej premiery w sobote, zaraz zrobie przedpremiereComment
-
Jak widać prośby prośbami a życie swoje Nie zamierzamy nad tym płakać. Sklepy i puby które nas wspierają moga liczyć na wsparcie rownież z naszej strony.Comment
-
Trochę to dziwne, bo takie "eventy" chociaż trochę promowane (facebook, forum, news do lokalnej prasy - publikują takie rzeczy z radością) ożywiają atmosferę i robią trochę ruchu w interesie.Comment
-
A ja wszedłem w wątek, bo byłem dzisiaj w Afroalko w Gdyni i dostałem info o nowych piwkach. Pani powiedziała, że zaprasza jutro - bo dzisiaj nie mogą jeszcze sprzedać, albo jakoś takComment
-
@ Vibrakiller - takie szybkie pytanko: w jakich cenach zakupiłeś te piwa? rozumiem, że butelki 0,5l standardowo...szczególnie ostrzę zęby na milkstouta.
@ AleBrowar - czy premiera będzie tylko w ZUPie, czy w tym drugim wrocławskim punkcie ( pub Stacja) też? tzn nie chodzi mi o sam event tylko o możliwość napicia się jutro piwaComment
-
Bardzo dobrze, że są takie premiery, stopniowanie napięcia i informacji. Widać, że dla niektórych jest to ważny element kultury piwnej. Nie tylko tej naszej lokalnej ale ogólnoświatowej. Jeszcze na początku tego roku nie myślałem, że tak to się wszystko potoczy Alebrowar, Artezan, Manufaktura Piwna i nowe ciekawe piwa oraz Chmiel/Antidotum... Ten rok jest pod znakiem premier i niech tak będzie do jego końca, a w potem zobaczymy czy AleBrowar zaistnieje w rankingu plebiscytu browar.biz. Szczerze tego życzę, bo dotychczas piwa były dobre.Last edited by e-prezes; 2012-08-24, 20:46.Comment
-
AleWitam . Jeżeli chodzi o przedpremierową sprzedaż piw z AleBrowaru, to żadnej umowy, ani wytycznych ze strony AleBrowaru nie było. Nikt z nami się nie kontaktował w tej sprawie, więc uważam że mowa w naszym przypadku o łamaniu jakichkolwiek zasad jest bezpodstawna. Swego czasu chcieliśmy podjąć współpracę z AleBrowarm i kontaktowaliśmy się trzykrotnie, ale nas zbywano. Nie robił bym tu afery o piwo za 6 zł, które zostało wystawione o jeden dzień za wcześnie na półce, bo to jest śmiechu warte. Po prostu radzę następnym razem konkretnie podejść do klienta i tyle w temacie.
Pozdrawiam Grafalkohole.Comment
Comment