Jechałem po nie (i jeszcze parę innych, m.in. Sweet Cow i Amber Boy) kilkanaście kilometrów - dwoma autobusami i tramwajem. Jakoś trudno mi sobie wyobrazić, że teraz pokonam tę samą drogę z na wpół otwartym i przelanym do szklanki piwem, żeby pokazać je sprzedawcy i powiedzieć: "Patrzaj Pan, nie ma gazu ani piany"...
AleBrowar
Collapse
X
-
-
-
Czy wszystkie lokale serwujące Wasze piwa w wersji lanej trzymają beczki w chłodzonym pomieszczeniu? Mam wrażenie, że piwo w Spiskowcach ulega zmianie w czasie. Jacenty obecnie stał się za mocno landrynkowy, za to krowa przypaliła się aż miłoPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
To pytanie zakrawa mi na fantastykę docencie ledwo parę pubów w Polsce wie jak się prawidłowo obchodzić z piwem. A chłodnie z prawdziwego zdarzenia ma tylko Setka. Oczywiście nasze piwa się zmieniają z czasem i wiemy o tym.Comment
-
Kultura serwowania i picia piw jest na niskim poziomie. Dlatego powinniście sami jakoś zadbać, aby Wasze piwa serwowane były z godnością. Zasługują na to jak najbardziej. Szkoda Waszego potu chłopaki.Comment
-
Comment
-
W Wikipedii pod hasłem "AleBrowar" nadal jest informacja tylko o 3 pierwszych Waszych piwach - brakuje więc AB i SCChmielnik Jakubowy - blog o piwie:
http://www.chmielnik-jakubowy.pl
https://www.facebook.com/chmielnik.jakubowy/Comment
-
A tak serio to lokale w których się pojawiamy należą do tych sprawdzonych, przez nas lub przez naszych współpracowników (oczywiście z wyjątkami). Kultura i wiedza się rozwija i będzie już tylko lepiej.Comment
-
Czy już wiadomo kiedy będzie kolejny rozlew?"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Comment
-
Przed nami weekend w czasie którego dożo się dzieje .
Z małymi problemami rozesłaliśmy końcówki warek premierowych piw i tak:
W Cieszynie na Brackiej Jesieni możecie spróbować Rowing Jackca, Amber Boya i Sweet Cow.
Udało się też zawalczyć o Warszawie, startujemy z lanym Jackiem i Sweet Cow w lokalu "Po 2 Stronie Lustra".
który po reaktywacji działa pod adresem ul. Jagiellońska 22. Piwa są już wysłane i na dniach powinny pojawić się na kranach, niestety nie wiem czy uda się to już na ten weekned.
Zjazdowicze też będą mieli szansę na spróbowanie naszych nowościComment
-
Jakby to powidzieć, żeby nikogo nie urazić.... W Łukowie nie mam szans na piwo z alebrowaru, z Pinty nie ma problemu... Ja wiem, że jestem prowincja, ale szanujcie klienta, nawet małego... Nie pojadę do wawy po piwo. Dzisiaj byłem w wawie, a piwa nie kupiłem. Szanujcie klienta...Lubię kiedy się zieleni,
lubię jak się piwo pieni...Comment
-
Jakby to powidzieć, żeby nikogo nie urazić.... W Łukowie nie mam szans na piwo z alebrowaru, z Pinty nie ma problemu... Ja wiem, że jestem prowincja, ale szanujcie klienta, nawet małego... Nie pojadę do wawy po piwo. Dzisiaj byłem w wawie, a piwa nie kupiłem. Szanujcie klienta...Comment
Comment