Ta sama warka, ten sam leżak, ten sam dzień butelkowania/kegowania, ten sam transport, ta sama hurtownia. Owszem zdarzają się różne rzeczy ale bez przesady.
AleBrowar
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar Wyświetlenie odpowiedziTa sama warka, ten sam leżak, ten sam dzień butelkowania/kegowania, ten sam transport, ta sama hurtownia. Owszem zdarzają się różne rzeczy ale bez przesady.
Ale nie mam dziś czasu na jałowe polemiki. Moje jest popsute a więc ostrzegam ewentualnych kupujących. Jak ktoś ma inne zdanie niech kupuje. Smacznego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71 Wyświetlenie odpowiedziRozumiem, że sugerujesz że sobie wymyśliłem mętne piwo?
Ale nie mam dziś czasu na jałowe polemiki. Moje jest popsute a więc ostrzegam ewentualnych kupujących. Jak ktoś ma inne zdanie niech kupuje. Smacznego.Last edited by AleBrowar; 2012-09-17, 08:28.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71 Wyświetlenie odpowiedziRozumiem, że sugerujesz że sobie wymyśliłem mętne piwo?„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar Wyświetlenie odpowiedziChyba Cie nie dziwi, że żywo nas interesuje jakość naszych piw i reagujemy na każda informacje że coś jest nie tak.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar Wyświetlenie odpowiedziNa pewno sobie nie wymyśliłeś, bo nasze piwa są niefiltrowane i mętne od początku. Nie kwestionuję tego, natomiast napisałeś że ma "dziwny smak". Co dalej pociągnęło dyskusje "problemach Gościszewa". Chyba Cie nie dziwi, że żywo nas interesuje jakość naszych piw i reagujemy na każda informacje że coś jest nie tak.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar Wyświetlenie odpowiedziCo dalej pociągnęło dyskusje "problemach Gościszewa".
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar Wyświetlenie odpowiedziChyba Cie nie dziwi, że żywo nas interesuje jakość naszych piw i reagujemy na każda informacje że coś jest nie tak.
Ja już swojego czasu meldowałam (bodaj w czerwcu), ze Lady Blanche butelkowa poszła do zlewu - no, ale pewnie się nie znam
Comment
-
-
A ktoś tam pisał, że piwo pozbawione całkiem gazu. Zatem problem może tkwić w kapslownicy. Z innej strony Gościszewo używa cienkościennych butelek jednorazowych jako wielokrotnego użytku. Może to cienkie szkło nie wytrzymuje i kapsel nie dociska?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMoją jedną wypowiedź raczej trudno nazwać dyskusją.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMnie dziwi taka reakcja, moim zdaniem powinniście zareagować przede wszystkim osobistym lub przez kogoś zakupieniem butelki w owym sklepie i osobistym lub przez kogoś, do kogo macie zaufanie, że "się zna" sprobowaniem, czy wszystko gra.
Ja już swojego czasu meldowałam (bodaj w czerwcu), ze Lady Blanche butelkowa poszła do zlewu - no, ale pewnie się nie znam]
A ktoś tam pisał, że piwo pozbawione całkiem gazu. Zatem problem może tkwić w kapslownicy. Z innej strony Gościszewo używa cienkościennych butelek jednorazowych jako wielokrotnego użytku. Może to cienkie szkło nie wytrzymuje i kapsel nie dociska?Last edited by AleBrowar; 2012-09-17, 09:57.
Comment
-
-
Oczywiście, reagujemy tylko na info o ewentualnych problemach z jakością. Jak komu nasze piwo smakuje czy nie smakuje to jego indywidualna sprawa i nie zamierzam się w to wtrącać ani komentować.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fans Wyświetlenie odpowiedziAleBrowar do Lublina.Na krany i w butelkach.Jestem z Wami.
Comment
-
-
Oto nasz Pumpkin Ale:
600 kg świeżej dyni
Słody: Pale Ale, Caraamber, wiedeński, Carapils
Chmiele: Willamette, Cascade, Palisade
Przyprawy: cynamon, wanilia, gałka muszkatołowa, imbir, ziele angielskie
Drożdże: US-05
IBU 45, Alk 6,2%, BLG 16
Comment
-