Wentylatory nie chodzą cały czas taka specyfika, sprzęt był włączony od początku i ma przepustowość 90 l na godzinę.
AleBrowar
Collapse
X
-
-
I ja napisze kilka słów na temat "premiery". No cóż najpierw jechałem przez pół Polski do Wwy, a potem w śniegu i zimnie przez pół Wwy na myślałem ciekawą imprezę. Miejsce jak dla mnie mało piwne, ale ok to nie problem. W środku pogadanki przez mikrofon, omawianie stylu graficznego etykiet, pan z kamera kręcący sie po sali, sprzedaż różnego rodzaju gadżetów i tylko drobnostka nie ma piwa, na które specjalnie przyjechałem. Wydaje mi się, że zamiast kłaść nacisk na cały ten szum i blichtr trzeba zacząć od podstaw. Najpierw powinno się upewnić (zapraszając ludzi na premierę nowego piwa), że to piwo na pewno będzie! ja czuję się oszukany, straciłem sporo mojego czasu i przykro mi, ale słowo przepraszam mi nie wystarczy. Nigdy więcej nie wybiorę sie na podoibną premierę organizowaną przez Alebrowar. Panowie mniej pary w gwizdek.
Comment
-
-
Jeśli ktoś miał ochotę, to mógł owej gęstwy spróbować.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Nie wiem czy to tylko mój problem ale zakupione ostatnio w Oleśnicy dwie butelki Rowing Jacka śmierdzą jajami. Tym bardziej mi szkoda bo to moje ulubione piwo i wcześniej było z nim wszystko ok. Zakupiłem też Amber Boya - z nim wszystko ok oraz Sweet Cow ale Wiosłujący jakby się popsuł. Czy ktoś jeszcze miał ten problem? Czy jestem odosobniony?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziKurde, na blogach generalnie pełne zrozumienie i współczucie, to jeszcze można jakoś zrozumieć. Ale tutaj nie popłynęła spodziewana rzeka nienawiści. Browar.biz schodzi na psyLast edited by Marusia; 2012-10-31, 13:57.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lucifuge Wyświetlenie odpowiedziczas na nową kategorię w corocznym plebiscycie na browar-bizie: "plama roku"Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziBK Czosnek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPróbowałeś już?Last edited by docent; 2012-10-31, 16:36.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment