To oczywiście byłby ideał tylko, że raczej nie do osiągnięcia. Być może duzi producenci, którzy mają sieć przedstawicieli mogli by sobie na to pozwolić ale na pewno nie my. Kolejnym problemem są odbiorcy końcowi, często hurtownia jedzie do danego miasta np. w czwartek lub piątek i by tez musiała podpisywać umowę ze sklepem.
Wszystko polega więc na wzajemnym zaufaniu, oczywiście mógłbym zrobić tak, że na premierę dostają tylko podmioty, z którymi handluje osobiście (oni zawsze dotrzymują terminów) ale to by się znacząco odbiło na dostępności.
Dodam że zrobiłem wiele żeby nie było takich akcji, piwo dojechało dopiero w czwartek, faktury wysłałem późnym popołudnie ale to niewiele przeszkadza jak widać.
Wszystko polega więc na wzajemnym zaufaniu, oczywiście mógłbym zrobić tak, że na premierę dostają tylko podmioty, z którymi handluje osobiście (oni zawsze dotrzymują terminów) ale to by się znacząco odbiło na dostępności.
Dodam że zrobiłem wiele żeby nie było takich akcji, piwo dojechało dopiero w czwartek, faktury wysłałem późnym popołudnie ale to niewiele przeszkadza jak widać.
![Uśmiech](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/smile.gif)
Comment