AleBrowar

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Piwoteka
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2008.04
    • 1209

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedzi
    Kiedy była premiera Krowy i Amber Boy, we Wrocławiu też na luzie można było kupić przed terminem. Jako powód takiego działania, Pani powiedziała, że premiery obowiązują tylko puby, a skoro hurtownia jej już przywiozła, to dlaczego ma go nie sprzedać?
    Mnie hurtownia powiedziała, żebym się trzymał terminu. Zakładam, że w innych punktach przekazali tę samą informację, a tylko jedna hurtownia ma w Łodzi AleBrowar. Czy gdybyś jako klient umówił się na coś ze sprzedawcą w ulubionym sklepie, a później okazałoby się, że sprzedawca to olał - nie poczułbyś się urażony? To działa w dwie strony.
    Piwoteka
    Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
    www.piwoteka.pl
    Sklep Piwoteki na Facebooku
    Piwoteka Narodowa na Facebooku
    Piwoteka Narodowa na G+
    Дед Мороз (Dziadek Mróz)
    Browar Piwoteka

Comment

• yaro74
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2012.09
      • 2089

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedzi
      A jak tak sie zastanawiam czy wasze piwko trafi wreszcie do Lublina.
      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedzi
      Też się nad tym zastanawiam, już dosyć długo...

:]
      Pewnie wcale nie trafi, bo to prowincja i mało atrakcyjny rynek, co widać chociażby po tym, że uzytkownik AleBrowar nawet nie odpowiedział na wasze zapytanie.
      Jest tyle dobrych piw, że mi nie zależy na piwie z jakiegoś konkretnego browaru i nie muszę koniecznie tak jak inni się go napić. Poza tym jak ktos napisał mamy najlepsze piwo w Polsce i nikt tego nie przeskoczy.

Comment

• AleBrowar
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2012.04
        • 167

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yaro74 Wyświetlenie odpowiedzi
        Pewnie wcale nie trafi, bo to prowincja i mało atrakcyjny rynek, co widać chociażby po tym, że uzytkownik AleBrowar nawet nie odpowiedział na wasze zapytanie.
        Jest tyle dobrych piw, że mi nie zależy na piwie z jakiegoś konkretnego browaru i nie muszę koniecznie tak jak inni się go napić. Poza tym jak ktos napisał mamy najlepsze piwo w Polsce i nikt tego nie przeskoczy.
        Jak będą jakieś konkretne informacje to z pewnością je podam.
        http://www.facebook.com/AleBrowar

Comment

• tomolek
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2006.05
          • 1752

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar Wyświetlenie odpowiedzi
          Jak będą jakieś konkretne informacje to z pewnością je podam.
          Macie mnie już dość chłopaki, czy jeszcze nie?
          www.ohbeautifulbeer.com

www.mateuszdrozdowski.pl

„Kwaśny Edi herbu Koreb

Comment

• AleBrowar
            • 2012.04
            • 167

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedzi
            Macie mnie już dość chłopaki, czy jeszcze nie?
            Jestem twardy jak głaz
            Tak jak zapowiadałem zamierzam pojawić się osobiście w styczniu/lutym
            Last edited by AleBrowar; 2012-12-07, 12:13.

Comment

• wilko
              • 2008.07
              • 226

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar Wyświetlenie odpowiedzi
              Tak jak zapowiadałem zamierzam pojawić się osobiście w styczniu/lutym
              Czekamy

Comment

• e-prezes
                Generał Wszelkich Fermentacji
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2002.05
                • 19261

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yaro74 Wyświetlenie odpowiedzi
                Pewnie wcale nie trafi, bo to prowincja i mało atrakcyjny rynek...
                No jeśli Lublin to cytuje "prowincja" to czymże jest Biała Podlaska

Comment

• delvish
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.11
                  • 3508

To chyba jakieś przedmieścia Brześcia, czyli już Białoruś
                  "You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
                  (Frank Zappa)

"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)

Comment

• tomaszewski
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2011.06
                    • 43

Gratulacje
                    Amatorsko o piwe

Comment

• AleBrowar
                      • 2012.04
                      • 167

Wszystkim BrowarBizowiczom...
                      Attached Files

Comment

• el_kurczako
                        Kapral Kuflowy Chlupacz
                        • 2012.01
                        • 62

Koniec świata

Wpis już trochę ma, Mnie zastanawia ten fragment "nową inwestycją jest dostosowanie linii produkcyjnej dla potrzeb eksportu". Czyli dotychczasowe nazwy piw nie są przypadkowe?

Pytanie brzmi w takim razie w jaki sposób chcecie budować markę na rynkach gdzie nie brakuje dobrego piwa? Oraz czy trochę nie zawcześnie z tym wszystkim. Taka Pinta trzyma wysoki poziom, za to Wasze piwa są nie równe. Także w mojej opinii jak narazie dwa piwa na siedem (niewiem czy dobrze policzyłem niech ktoś Mnie poprawi jak nie) można śmiało "eksportować".

No i za rok może być już trochę inna sytuacja na rynku. Życzę Wam powodzenia ale z taką promocją jak ostatnio to mam duże obawy ...
                        Na burzliwej: Tripel XXX
                        Na cichej: Amber Ale,
                        W butelkach: Belgian Wheat, AIPA, Porter Bałtycki, American Stout,

Comment

• pioterb4
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2006.05
                          • 4322

Także w mojej opinii jak narazie dwa piwa na siedem (niewiem czy dobrze policzyłem niech ktoś Mnie poprawi jak nie) można śmiało "eksportować".
                          Rowing Jack, Black Hope, Amber Boy, Milk Cow - coś tym piwom brakuje żeby je można było wysłać w świat?

Comment

• Rzeszowiak
                            Major Piwnych Rewolucji
                            🍼
                            • 2009.04
                            • 1597

2/7 to chyba trochę przesada. Na innych rynkach nie brakuje dobrego piwa, ale i również dominują kiepskie. Moim zdaniem piwa z Ale Browaru zostały by przyjęte przychylnie przez smakoszy na całym świecie. Zwłaszcza, że dla takowych dobre piwa z Polski to raczej egzotyka.

Comment

• purc
                              Kapitan Lagerowej Marynarki
                              • 2009.02
                              • 650

Rowing Jack to klasa światowa. Black Hope bardzo dobre. Amber Boy dobre. Sweet Cow, Naked Mummy OK. Saint No More tzw. interesujące. Jedyne słabe piwo to Lady Blanche. Daj Boże tak każdemu browarowi w pierwszym roku po starcie.

Comment

• legart
                                Kapitan Lagerowej Marynarki
                                • 2012.06
                                • 914

A mi Lady Blanche jak nie było odgazowane nawet smakowało

Comment

Przetwarzanie...
                                X