Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek
Wyświetlenie odpowiedzi
AleBrowar
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziAle jestem skuteczny :]
Ciekaw jestem jak zareagują klienci nie znający AleBrowaru na wioślarza. Ciekawość mnie już zżera.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJest dobra cena, więc zbyt będzie. Sam bym kupował jakbym mieszkał w Lublinie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ufotografa Wyświetlenie odpowiedziStoi! Premiera z nalewaka od piątku 25 stycznia. zapraszam na rowing jacka i black hope.
Grzegorz
jeżeli mogę coś zasugerować zamieniłbym jedno z piw na Sweet Cow, piwo znacznie łatwiejsze w odbiorze.
Będą dialogi jakie kiedyś słyszałem w Setce w Poznaniu. Na nalewakach był Atak Chmielu i chyba Śliwka w piwie.
- piwo poproszę!
- słodkie czy gorzkie?
i wybór jest prosty, a nie tylko gorzkie i bardziej gorzkie
Comment
-
-
Ledwo dostał AleBrowar i już narzeka!
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziLedwo dostał AleBrowar i już narzeka!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziNie narzekam, sugeruję, dla mnie zestaw jest ok...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ufotografa Wyświetlenie odpowiedziBędzie jeszcze inaczej, będzie Litovel Dark oraz Jack, dopiero po opróżnieniu beczki podepnę black hope.
Pamiętaj proszę, żeby piwo nie było zbyt mocno schłodzone - nagminna praktyka w polskich lokalach...
Comment
-
-
Comment
-
-
Kiedy premiera?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
-
Comment