To jest bardzo charakterystyczny słód daje aromat spalonego kabla oczywiście będziemy go mocno kontrować reszta zasypu. Chmiele angielskie.
AleBrowar
Collapse
X
-
-
Tak, będzie oficjalna premiera z naszym udziałem. Co do gadżetów to prawdopodobnie będzie koszulka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziSmokey Goerge był dla mnie straszliwym przeżyciem.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar Wyświetlenie odpowiedziTo jest bardzo charakterystyczny słód daje aromat spalonego kablaLast edited by chemmobile; 2013-02-05, 14:03.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar Wyświetlenie odpowiedziTak, będzie oficjalna premiera z naszym udziałem. Co do gadżetów to prawdopodobnie będzie koszulka.
Comment
-
-
Nie od razu Rzym zbudowano wierz mi że roboty jest tyle że niektóre projekty mają nieco mniejszy priorytet ale sklepik na pewno ruszy przed premierą.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar Wyświetlenie odpowiedziNie od razu Rzym zbudowano wierz mi że roboty jest tyle że niektóre projekty mają nieco mniejszy priorytet ale sklepik na pewno ruszy przed premierą.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar Wyświetlenie odpowiedzi(...)Co do gadżetów to prawdopodobnie będzie koszulka.
Comment
-
-
-
Proszę niech nie będzie podobne do Smokey Georga, bardzo proszę...
:]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziProszę niech nie będzie podobne do Smokey Georga, bardzo proszę...
:]
Comment
-
-
Toż to 100% rozpuszczalnik jak nazywał jeden mój znajomy kiepski alkohol - politura :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziBo to piwo dla koneserów
Twili, gdyby ktoś wtedy dał mi farby plakatowej, chyba wchłonąłbym od razu całą szklankę na popitkę tego George'a. No nic, czekajmy. Jak nie na piwo, to na premierę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar Wyświetlenie odpowiedziNa początku marca nie znam jeszcze dokładnej daty.
Comment
-
Comment