Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona
Wyświetlenie odpowiedzi
AleBrowar
Collapse
X
-
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedziPrzecież płatki są zgodne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziZ duchem to właśnie zgodne jest wykorzystywanie własnoręcznie wypalanych beczek
A co jak Sanepid każe wylać?Last edited by Komar_Pafnucy; 2014-01-03, 21:49.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Głosowanie zakończone, słuszna opcja zwyciężyła, mobilizacja odwołana
Liczę na to, że w marcu będą dostępne jednocześnie obydwie wersje (normalna i specjalna). Mam taką fantazję, żeby w wiodących lokalach piwnych podłączyć w tym samym czasie pod 2 pompy i 2 nalewaki różne warianty SJ. I deska piw w KiKu gotowa
Comment
-
-
So let it be written | So let it be done | To kill the first born pharaoh son | I'm creeping death! | Come crawling faster | Obey your master | Your life burns faster | Obey your master | Master!
Comment
-
-
Raczej AleBrowar poinformował a nie Piwoteka. To tak gwoli ścisłości.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Gwoli ścisłości nie wiem po co ta uszczypliwość. Jasno zaznaczyłem, że piwo jest z AleBrowaru (który pewnie też odpowiednią informację już zamieścił na swojej stronie), niemniej ja "powtarzam" ową informację za Piwoteką, co również napisałem na samym początku.
To tyle z mojej strony.So let it be written | So let it be done | To kill the first born pharaoh son | I'm creeping death! | Come crawling faster | Obey your master | Your life burns faster | Obey your master | Master!
Comment
-
-
Przy okazji zaprezentowano nieco odmienione logo AleBrowaru.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziAż boję się, co napiszą stali krytykanci AleBrowarowych etykiet.
Ale tym razem wytknę co innego - kolejną anglojęzyczną wiochę, w logo tym razem, czyli "Ale Browar of Poland".
Wytknę też sklep: mój koszyk jest pusty, bo w sklepie tylko wicher hula, jak nie przymierzając u rzeźnika w stanie wojennym. Po co tworzyć fikcję?Last edited by Krzysiu; 2014-05-26, 12:12.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNo ten gość to faktycznie jest dziwny. Czy był jakiś pierwowzór ze znanej mi rzeczywistości, z takim nosem i filcowym wąsem? Aż boję się, co napiszą stali krytykanci AleBrowarowych etykiet.
Będzie kosztować dokładnie... 12 groszy:
"A najlepsza fryzura, jeśli jeszcze nie wiecie
krótko z przodu, długo z tyłu i wąsy na przedzie".
Poza tym spox - IBU-freaks wypiją wszystko. I pochwalą .
Comment
-
Comment