Znaczy żeby był w miarę zgodny z deklarowanym stylem. Bo jak ta IPA miałaby smakować jak eurolager to ja dziekuję za taką edukację.
Nowości KP
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzegorzd Wyświetlenie odpowiedziznaczy zeby sam uwarzyli a nie nakleili etykiety?
Ta obecna jest pszenicolagerem?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedzichyba mylisz z tą pierwszą pszenicą tyskiego nie z serii książece. Tamta była chyba od Niemców lub tamtych okolic,. U nas tylko rozlewali
A jeśli chodzi o poprzednie piwo - był to ponoć Grolsch pszeniczny. Nawet niezły.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziTa obecna jest pszenicolagerem?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedzichyba mylisz z tą pierwszą pszenicą tyskiego nie z serii książece. Tamta była chyba od Niemców lub tamtych okolic,. U nas tylko rozlewali
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziWraz z promocją marki, koncern chcę szerzyć kulturę piwną.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikKierownictwo Kompanii Piwowarskiej podjęło decyzję o zakończeniu jednego z projektów firmy.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziW gazetce sieci Carrefour, która ma obowiązywać od 30 października br. jest promocja na Książęce - 1,39 zł za 0,5l. Żart???
Czyżby podpięcie się pod "rewolucję" nie wyszło, a naród nie jest gotowy na "kulturę piwną"? No chyba że to tylko przypadkowa zbieżność w czasie dwóch zdarzeń...
Comment
-
-
Na ryżowe z tego co pamiętam też trzeba było chwile poczekać.
Pewnie muszą naważyć konkretną ilość i wtedy sru desant w kraj.
Comment
-
-
Widzę, że to piwo również należy do "medalowych" jeszcze przed oficjalną premierą dla ludu. Jakaś nowa moda chyba...„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Jest już na półkach. Co ciekawe - w składzie "suszone owoce dzikiej róży", żaden tam aromat identyczny z naturalnym.Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Ciekawa sprawa, pewnie zakończy się tak, że kupię, spróbuję i zapomnę. Te 'nowe' Książęce pszeniczne było tragiczne, ryżowe złe, jedynie czerwony lager i ciemne łagodne jeszcze dawały radę ale dalej też się popsuły i nie smakowały tak jak za pierwszym razem. Na początku jest szał a później przychodzi otrzeźwienie
Jaka cena, tak w przybliżeniu?
Comment
-
Comment