Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Uboga oferta piwna w trójmiejskich knajpach
Collapse
X
-
Arek, nie fantazjuj proszę. Sprawa jest poważna. Pić się chce, ale iść nie ma gdzie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Makaron Wyświetlenie odpowiedziHmmm z drugiej strony mozna byloby lekko zaczac od pomorskiego festiwalu piwa. Ktoch chetny na organizacje czegos takiego?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziArek, nie fantazjuj proszę. Sprawa jest poważna. Pić się chce, ale iść nie ma gdzie."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNie uważam żeby było dobrze, ale tragicznie też nie jest. Tylko kilka miast ma lepiej. (...) Należy zauważać to co pozytywne. (...).
Prawie wszystkie ciekawe nowości przechodzą nam koło nosa. Artezana nadal nie ma, nowości z Jabłonowa również a ostatnie wypusty z Ale Browaru były dostępne u nas w śladowych ilościach.
Powiedz, z czego mamy się tutaj cieszyć?
To, że nie doczekamy się w 3mieście knajp pokroju Piwoteki Narodowej czy Omerty, z tym się już pogodziłem, ale żeby w naszej aglomeracji nie można było napić się czegokolwiek pijalnego na co dzień, no to już jest granda!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPendi, ja nadal widzę to wszystko w czarnych barwach.
To, że nie doczekamy się w 3mieście knajp pokroju Piwoteki Narodowej czy Omerty, z tym się już pogodziłem, ale żeby w naszej aglomeracji nie można było napić się czegokolwiek pijalnego na co dzień, no to już jest granda!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziArek, nie fantazjuj proszę. Sprawa jest poważna. Pić się chce, ale iść nie ma gdzie.
A do knajp już dawno nie chodzę, szkoda kasy na wyroby piwopodobne, 50 zł na wyjaśnie pęka jak nic , a za tyle ile słodu ze Strzegomia można kupić
Czasem wpadam do Alkoafro, mają jakąś Pintę w dobrej cenie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojmat74 Wyświetlenie odpowiedziJak mi się chce pić, to walę do swojej piwniczki, tam zapas spory mam ... jasne, ciemne, mocne, koźlki, pilsy, ale, stout'y, koelsch'e (te akurat jeszcze w fermentatorze na cichej) ... i kilka bezstylowych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojmat74 Wyświetlenie odpowiedziJak mi się chce pić, to walę do swojej piwniczki, tam zapas spory mam ... jasne, ciemne, mocne, koźlki, pilsy, ale, stout'y, koelsch'e (te akurat jeszcze w fermentatorze na cichej) ... i kilka bezstylowych
(...):
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika canigggia Wyświetlenie odpowiedziGdzie jest ta piwnica? Wstaw tam stoliki, ławy, barek, sprzęt audiofilski, TV (żeby oglądać zwycięskie meczy naszych wspaniałych piłkarzy) i otwórz tam knajpę
A na legalu to nie ma tyle siły aby zorganizować wszystko:
Mój ulubiony fragment:
"Ostrzegamy też, że droga ta jest długa, kosztowna, pełna frustracji i upokorzeń. Nam załatwienie wszystkich potrzebnych pieczątek zajęło 13 i pół miesiąca, wymagało 97 wizyt w urzędach i u okołourzędowych specjalistów i rzeczoznawców, musieliśmy ponieść 20 tys 674 zł różnych opłat kosztów urzędowych i skarbowych."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziRozumiem, że masz na myśli piwa domowe? Hmm, nie dziękuję
Tak, domowe, a czemu dziekujęsz?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojmat74 Wyświetlenie odpowiedziTak, domowe, a czemu dziekujęsz?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojmat74 Wyświetlenie odpowiedziTak, domowe, a czemu dziekujęsz?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziTraumatyczne doświadczenia z nimi.
Moje żona też nie pije domowych, ale z nerwów na mnie, że jej bałagan w kuchni robię
Comment
-
Comment