Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Wyświetlenie odpowiedzi
Uboga oferta piwna w trójmiejskich knajpach
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Makaron Wyświetlenie odpowiedziJak nie ma innego wyboru to lepsza flaszkowa pinta niż beczkowy specjal. (...).
Comment
-
-
Doszły mnie słuchy, że będą pozytywne skutki inicjatyw oddolnych
Comment
-
-
No to zdradź, co wiesz.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Rzeczony Lamus ponoć będzie miał nalewak.
Comment
-
-
Ale już teraz, zaraz, czy też po nowym roku w nowym miejscu, o czym można było przeczytać w tutejszym wpisie sprzed 2 dni.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Comment
-
-
Najprawdopodobniej pojawi się w "starym" Lamusie beczkowy Rowing Jack. Jeżeli mamy w jakikolwiek sposób pokazać, że nasze podniebienia czekają na takie piwa, nie wypada nic innego niż wypić to "biedne" piwo w trybie natychmiastowym. Inaczej cała inicjatywa zniknie w pragnieniu piw koncernowych.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziRozpocząłem akcję agitacyjną trójmiejskich lokali poprzez facebooka.
Ci co mają konto mogą mnie poprzeć, a nawet polubić mój wpis
Zacząłem od Cafe Lamus w Gdańsku.
Comment
-
-
Na tyłach Hali Targowej w Gdańsku. Adres to Lawendowa, ale wejście jest od Straganiarskiej. Na Google Maps masz na tym budynku zaznaczony salon optyczny Hilary.Last edited by Pendragon; 2012-11-03, 18:50.
Comment
-
-
Guiness czy Murphy's to też stouty
Comment
-
Comment