To prawda, ale z okazji zbliżającego się święta niepodległości człowiek by tak chciał patriotycznie, polskiego stouta z patriotycznej polskiej beczki :-)
Uboga oferta piwna w trójmiejskich knajpach
Collapse
X
-
Patriotycznie to się pije wszelkie piwa, które mają biało-czerwone etykiety. Aż strach pomyśleć które to
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Dziś w Degustatorni w Gdańsku nawet nie wiedzieli, ze jest Międzynarodowy Dzień Stoutu. Jak przyszedłem to były dwie ostatnie butelki Sweet Cow, zero, totalne zero Pinty, stout Południa i nic więcej, totalnie nic.
Comment
-
-
Coś się rusza. Reklama na stronie Degustatorni:
W każdy czwartek podłączamy nową beczkę z browarów rzemieślniczych lub światowych hitów piwnych
I mamy ikonki:
- Widawa
- Pinta
- AleBrowar
- Artezan
- Kocour
- BrewDog
Cena jednolita - 10 zł za 0,5 litra
W tym tygodniu (podpięli wczoraj?) w Gdańsku Kocour AM Lager.
Oprócz tego z ciekawostek Weizenbock z Kormrana.
Skoro poszli po rozum do głowy, to teraz mogę ich odwiedzić
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Fajnie, że Degusta zaczyna rozumieć, że nie samymi Amberami i Fortunami można skusić klientów do ponownego odwiedzenia knajpy. Tylko gdybym ja był właścicielem tego przybytku, to zrobiłbym to jednoczenie w Gdańsku i Gdyni, a nie tylko w grodzie nad Motławą. To wygląda tak, w Gdańsku coś zmieniamy, a w Gdyni niech się obliżą smakiem + gest Kozakiewicza!
Comment
-
-
Pewnie rzucą raz do Gdańska, raz do Gdyni. W końcu mowa jest tylko o 1 beczce. Więcej się bojąLast edited by Pendragon; 2012-11-23, 15:52.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPewnie rzucą raz do Gdańska, raz do Gdyni. W końcu mowa jest tylko o 1 beczce. Więcej się bojąLast edited by canigggia; 2012-11-23, 15:56.
Comment
-
-
Nie wiem czy przez nasze utyskiwania czy też nie, zaczęło się coś dziać pozytywnego w Degustatornii. Do "achów" jeszcze daleko ale wczoraj w gdyńskiej Degustatornii był polewany beczkowy weizenbock z Kormorana oraz sweetcow z Alebrowaru. Miło,a gdy otrzymałem deklarację, że w najbliższy piątek ma być podpięta IPA z Artezana, pomyślałem, w 3mieście może będzie jeszcze kiedyś normalne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Balesss Wyświetlenie odpowiedziAbernacka, czy możesz podać ceny piw o których piszesz? Na piwo za 12zł nie chce mi się z domu wychodzić.
Comment
-
-
Po długich latach mojego narzekania, temat uważam już za zamknięty.
Dzięki Degustatornii, Różowemu Słoniu, Cafe Lamus... ten stan przechodzi (mam nadzieję) do historii. (uff, udało się)Last edited by abernacka; 2013-01-31, 11:36.
Comment
-
-
Ponieważ jest już tak dobrze, to czas podkręcić rywalizację miedzy pubami. W tym celu na fejsbukowym profilu trójmiejskiej Koalicji rozpocząłem sondaż, który w założeniu ma trwać cały rok i zakończyć się ogłoszeniem Pubu Roku 2013. No zobaczymy jak to z tym wyjdzie i czy po 3 miesiącach się nie znudzi
Oczywiście jest tu ukryty cel, by za rywalizacją na głosy poszła też rywalizacja na asortyment beczkowy oraz ceny.
Comment
-
-
Pendi, połącz proszę dwa tematy związane z ubogą ofertą w Trójmiejskich knajpach w jeden.
Comment
-
Comment