To bęzie dobra okazja by zobaczyć czym charakteryzuje się Fuggles, w końcu nie będzie miał żadnych konkurentów. Jeśli się nie mylę to jest to chmiel aromatyczny?
Manufaktura Piwna
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziTo bęzie dobra okazja by zobaczyć czym charakteryzuje się Fuggles, w końcu nie będzie miał żadnych konkurentów. Jeśli się nie mylę to jest to chmiel aromatyczny?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziFakt, parametry na to by wskazywały. Nie wiem czemu jest więc informacja o AIPA - jako się tym zasugerowałem.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dwarfen Wyświetlenie odpowiedziDla mnie nawet ciekawsza od Pilsa ale oba chętnie spróbuję byle tylko były dostępne w sklepach.
A teraz nadszedł czas na ujawnienie ostatniego piwa. To którego jeszcze w Polsce nie było:
Bury Kocur - piwo w stylu brown ale. 11% ekstraktu, ok. 4.2% alkoholu. Sześć słodów, i dwie odmiany chmielu dały piwo lekkie, a jednocześnie treściwe. Można je pić litrami, a można je też powoli degustować.
Ale to nie koniec niespodzianek, równo tydzień przed premierą (czyli jutro) ujawnimy... Nie, nie kolejne piwo. Zobaczycie jutro
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ManufakturaPiwna Wyświetlenie odpowiedziPierwsza warka Jednego Chmielu będzie rozlewana wyłącznie w beczki.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Szok, aż się boję czy jakość piw sprosta oczekiwaniom... Jest lista lokali w których piwo można będzie spróbować?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMam nadzieję, że kolejne będą już butelkowane.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMam nadzieję, że kolejne będą już butelkowane.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziSzok, aż się boję czy jakość piw sprosta oczekiwaniom... Jest lista lokali w których piwo można będzie spróbować?
Prawdopodobnie będzie spotkanie z twórcą w Warszawie, w niedzielę 02.09.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ManufakturaPiwna Wyświetlenie odpowiedziAle to nie koniec niespodzianek, równo tydzień przed premierą (czyli jutro) ujawnimy... Nie, nie kolejne piwo. Zobaczycie jutro
Comment
-
-
A to firmowym "pubem" nie jest Browarmia?Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Nie mam pojęcia, ja z prowincji jestem...
Comment
-
Comment