Ludzie, nie szargajcie pamięci ś.p. Christy i miejcie szacunek dla dorobku Papcia. Jeżeli już to przyrównywać do krajowej klasyki, to bardziej Raczkiewicz choć i on byłby mistrzem dla osoby, która popełniła tę etykietę...
Mnie się podoba. Wyróżnia się nie "obrzydliwością" jak etykiety Ale Browar ale po prost niespotykanym w piwnych etykietach wzornictwie które jest przyjazne a jednocześnie charakterystyczne. Do tego zarówno nawiązania do BYł sobie człowiek, Kajka i Kokosza czy w ogóle do takiej kreski komiksowej są dla mnie ok.
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
A mnie interesuje jaka będzie jakość użytego papieru...
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment